Szerintetek nagyon gáz lenne így boltba menni?
Már az osztályból mindenki sminkel( inkább bevakolják a fejüket a 3 árnyalattal sötétebb alapozóval és extrém erős pirosítóval,kivéve a barátaim). A barátaim csak korrektort használnak meg szempillaspirált és egy kicsi szájfényt/ajakápolót.
Eddig én csak korrektort használtam,de szeretnék szempillaspirált ,hogy ne lógjak ki annyira a sorból.
Arra gondoltam,hogy elmegyek boltba és veszek egyet,egyedül,mert félek elmondani anyunak,hogy szeretnék szempillaspirált. (nagyon nem szereti a sminkelést,csak BB krémet használ és enyhe rúzst.)
Szerintetek ha egy 14 éves lány odaállít a pénztárhoz egy szempillaspirállal, akkor a pénztáros nagyon meg fog lepődni,vagy mondani fog olyat,hogy vigyem vissza ,nem nekem való?
VAGY esetleg hogyan tudnám meggyőzni anyut ,hogy megengedje ?
Figyelj,ha van pénzed,akkor menj és vegyél.
A boltosnak meg semmi köze sincs hozzá,neki az a dolga hogy
fizethess nála!Nem fog szólni.
Nem gáz, mert mi köze a pénztárosnak ahhoz, h kinek veszed, azt se tudja, h magadnak v másnak! Meg őt csak a fizu érdekli, nem az, h mit emelsz le a polcról és viszel a kasszához fizetni. Meg nincs ráírva senkire, h hány évesek!!!
22/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!