Hany napot birtok ki furdes nelkul? Ha mondjuk nem kene menni se dolgozni se sehova ugy emberek koze. Maximum boltba.
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 11:12
2/12 anonim válasza:
Nekem a rekordom egy hét volt, lehetőség hiányában. A második kimaradt fürdésnél már elég rossz volt.
3/12 anonim válasza:
Minden nap zuhanyzok vagy fürdök. Életemben 3x-4x volt hogy kihagytam és nem tudtam aludni csak forgolódtam. Úgyhogy ha éjjel 3kor érek haza akkor is irány a zuhany. Az a ~10perc nem vág földhöz.
5/12 anonim válasza:
tegnap 3x zuhanyoztam a meleg miatt...körülményektől függ...ha lehet naponta legalább 1x fürdök...
8/12 anonim válasza:
2 hetet simán kihúztam egyik suliszünetben, hozzáteszem lány vagyok. :D
9/12 anonim válasza:
Max 1, de annak is jó oka kell, hogy legyen. Lustaságból nem hagyok ki fürdést.
10/12 anonim válasza:
1 hetet kibírnék, talán. Még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!