Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti vissza mernétek menni a...

Ti vissza mernétek menni a boltba ezek után?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem a Tally Weijl-ben egy nagyon szép felsőt 7,95€-ért. Nem vagyok fanatikus vásárlójuk, kicsit más a stílusom, de a basic darabjaikat szeretem.

Ami a lényeg viszont: 7,95€-be került a felső, 20€-t adtam, az eladó lány (akinek ránézésre már a szeme sem állt jól, pedig nem szoktam elsőre ítélni) 10€-ből adott nekem vissza.

Amikor mondtam, 20€-t adtam, és a blokkon is 20€ áll, ezres vigyorral közölte, hogy tízest adtam, és a blokkon ő véletlenül ütötte el az összeget. Erősködtem, hogy már csak tudom, hogy mennyit adtam, ha egy huszassal és egy ötvenessel jöttem el otthonról.

Erre odajött egy másik eladó, hogy egy pillanat türelmet, átszámolja a kasszát. A csaj addig állt, mint a faszent az imént felvett lekezelő művigyorral.

Mikor kiderült, igazam volt, és visszakaptam a hiányzó összeget, elnézést kértem, amiért raboltam az idejüket, majd elköszöntem.

A lányok se bú, se bé, még csak vissza se köszöntek.

Megértem, hogy ha ezt megcsinálja napi 10 emberrel, az már 100€ plusszba naponta, de nagyon feltűnő volt.

Ti visszamennétek ezek után még a boltba a jövőben is vásárolni?

(egyébként én is eladóként dolgozom, tudom, milyen könnyű elnézni az összeget, ha az ember már lehúzott aznap 6-8 órát, de nekem ez most nagyon nem véletlennek hatott)

21N

2015. júl. 22. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a sivatag közepén laksz, és az a bolt az eggyetlen megélhetési raktárod, akkor se menj vissza.
2015. júl. 22. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Én nem mennék vissza. Ha valahol a nagy alföldön laksz, és ez kb. az egyetlen bolt, én internet bácsihoz fordulnék, vagy elmennék egy piacra.

Amúgy, ha nagyvárosban laksz, akkor nem is kell gondolkozni, egyértelmű, hogy ne menj.

2015. júl. 22. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Fszért nem írtál bele a panaszkönyvve, és mi az istenért kértél elnézést, ha téged vertek át?!

Persze hogy menj vissza a boltba, írd be utólag a sztorit a panaszkönyvbe, és vásárláskor mindig szándékosan annál a csajnál fizess; és mikor átadod a bankjegyet, feltűnően lengesd meg, a többi vásárló meg a kamera felé, és hangosan jegyezd meg: "huszast adok!". Utána opcionálisan tedd hozzá a sorban mögötted állóhoz fordulva: "Mert a múltkor ez az eladó átvert, majd maga is vigyázzon vele".

2015. júl. 22. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

a jó kasszás nem rakja be a pénzt a kasszába amíg vissza nem ad, ez vagy szándékos csalás volt, vagy csak benézte a kezdő kasszás...

nem biztos, hogy szándékos volt, de így, hogy nem köszöntek meg ilyenek elég bunkók voltak...a helyedben elkerülném az üzletet...

22F

2015. júl. 22. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Amugy nagyvárosban élek külföldön, annyi ember megfordul ott, hogy a kutya se emlékezne rám. Gondoltam, nem az eladók miatt járok, és ha tetszik valami, akkor megveszem, pont.

Viszont látom, hogy senki nem tenné be a lábát, ez így megingatott...

2015. júl. 22. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én simán visszamennék, ha csak ott tudnék ruhát venni. Az biztos hogy nem érezném magam kellemetlenül. De vajon megéri ezeknek csinálni a forgalmat?
2015. júl. 22. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Én visszamennék hozzájuk és tőlük kérdezném meg, hogy merre van a főnökük.
2015. júl. 23. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!