Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kisebb boltba ha valaki...

Egy kisebb boltba ha valaki egy nap kétszer bemegy, nem nézik hülyének?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk első vásárlásnál elfelejt valamit, vagy amit vett elfogyott és még kell, akkor nem nézik hülyének az embert az eladók, ha megint megy?
2014. júl. 28. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hinném velem is előfordul sokszor, elfelejtek én is dolgokat
2014. júl. 28. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:

De, szerintem hülyének nézik. Közeledsz a bolt felé már mondják hogy jaj már megint jön ez az idióta.

Ha 3x mész akkor pedig rádhivják a zsarukat.

2014. júl. 28. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Pincér vagyok, és van, hogy pótolni kell a konyhára vagy pultba dolgokat, így napjában HATSZOR-HÉTSZER futkosunk ide-oda. Nem számít nekik, amíg pénz van nálad.
2014. júl. 28. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
:)) na me...dehogy nezik...nekem a szomszedba van az uzlet igy mikor mi jut eszembe akkor megyk...olyan is van egy nap 5x / 6x :D sot meg jo kapcsolatot tudsz epiteni a kiszolgalokkal. :)
2014. júl. 28. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, sőt inkább örülnek, hogy van bevétel, és lehet, hogy így baráti kapcsolatok is kialakulhatnak.
2014. júl. 28. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már elsőre hülyének néznek.
2014. júl. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!