Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha mindenki...

Mit csináljak, ha mindenki hülyének néz szinte?

Figyelt kérdés
Valahogy az ismerőseim 90%-a szentül meg van győződve arról, hogy én hülye vagyok. Okés, hogy sokat hülyéskedek meg ilyesmi, de szerintem nem vagyok hülye és rohadtul unom már, hogy az osztályban is egyik barátnőm azt gondolja, hogy buta vagyok, mint a föld, ő meg milyen okos és amikor megtudta, hogy jobb lett mondjuk a fizika TZ-m az övénél, ilyen hót flegmán nézett rám és ilyen hangsúllyal is kérdezt, hogy -Neked??? :ss És akármit mondok, mindig így kioktat. Azt imádom nagyon, amikor valakivel beszélgetek és kérdez valamit, válaszolok, a csaj meg épp hallja, amit beszélünk és így kioktat és lényegében elmondja ugyanazt, amit én, csak más szavakkal. Ő ettől érzi magát valakinek, hogy engem hülyének akar beállítani? Valamint ott van másik barátnőm is, aki az osztály legjobb tanulója, de van, amiben ő is téved és nem tudja elviselni, ha valamiben nekem van igazam, egyszer elkezdett velem azon veszekedni, hogy mondtam, hogy Németország szomszédja Franciao.-nak, ő meg szentül állította, hogy nem, dehogy is. Aztán megmutattam neki az atlaszban is, hogy összeérnek, erre azt mondja: Jajj, az a kicsi rész nem számít, téged hogy nem buktattak még meg földrajzból? -.- Vagy mondjuk a családom is, amikor meglátták az évvégi jegyeimet, nővérem olyanokat mondott, hogy nem lehet, hogy valaki más jegyeit írták be az én bizimbe? Persze ezek csak jegyek, de hétköznapibb dolgokban is ilyenek. Ja és néha, amikor kérdeznek valamit, már csak a poén kedvéért is ironikus hangnemben(!!) hülyeséget válaszolok, de már rögtön lehülyéznek. És egy idő után elég szarul esik, hogy mindenki azt hiszi, ostoba vagyok, mikor veszik már észre, hogy attól, hogy sokat viccelődök, még lehetek normális?
2014. jún. 23. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Kialakítottál egy képet magadról a külvilág felé ők most ezt lássák, ennyi
2014. jún. 23. 22:46
 2/6 A kérdező kommentje:
és hogy érjem el, hogy elhiggyék, normális vagyok? :/
2014. jún. 24. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Bizd az időre
2014. jún. 24. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
okés..köszi a válaszokat :) remélem, idővel ez megváltozik..
2014. jún. 24. 20:29
 5/6 anonim válasza:
Rossz lehetett, hogy nem értik a poént:( azóta mi a helyzet?:)
2016. jún. 16. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Úristen, régi kérdés, de kb ugyanez a gondom...

Nem vagyok idióta, az isten szerelmére...Csak hülyéskedek.

Például mondok viccből valami hülyeséget, apám meg elkezdi hogy ez a gyerek olyan egy seggfej 🤦

2022. máj. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!