Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindenki hülyének nézett, mert szerelmes voltam férfi létemre, most meg ők azok?

Figyelt kérdés
és most meg én nézem őket hülyének, negatív tapasztalatok miatt.
2014. jan. 29. 01:55
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Miért van az, hogy értelmetlen kérdést írtál ki ide?
2014. jan. 29. 02:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hmm..inkább az önismeret rovatba írd ezt ki..
2014. jan. 29. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:
A szerelem kortól és nemtől független érzés!!!
2014. jan. 29. 06:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Húha...nem is sejtettem, hogy férfiak nem lehetnek szerelmesek, engem átvertek...

Azt hittem az a normális átlag, hogy férfi is érezheti ezt, és nő is.

Amúgy ki nézett hülyének, valami haver a suliból?

Mert szerintem "férfi" korú hímneműt a legkevésbé sem izgat, hogy ki mit gondol róla.

Az pedig, hogy pofára ejtettek (nyilván ezért nézel most hülyének mindenkit irigységből, aki szerelmesnek vallja magát) átmeneti állapot, valódi "férfi" korodra már egész edzett leszel, úgyhogy ne siránkozz.

2014. jan. 29. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Az összes haverom csalódott bennem mikor szerelmes lettem, mert sokszor nem lógtam velük miatta.

Nem vagyunk gyerekek 20-on évesek vagyunk.

2014. jan. 29. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!