Miért néz mindenki hülyének?
"a sok csórikám rámnéz"
De azért úgy beszélsz mint egy hajógyáris olcsó cafka.
igazából a szilikonos mell nem szokott annyira feltűnő lenni, ha még normál méretben van. szóval ha nem köldökig érő a dekoltázsod akkor simán hihetik azt is hogy push upos vagy, mert sokan már néha össze is tévesztik a 2-t. tehát én inkább az öltözködésre tippelek, meg a stílusra (beszéd, testtartás) tippelek. egyébként nekem van egy barátnőm aki szintén szilikonos és nem is gondoltam volna. (sajnos az emberek többsége megbélyegzi azokat akik megműttetik magukat, pedig a háttérben nem is tudják, hogy milyen iszonyú önbizalomhiány fakad! sokszor betegség után/miatt kerül sor a műtétre)
a szőke hajra nem tudok mit mondani.. biztos hogy nem azzal van gond, de barna fekete vörös hajú is tud ribi lenni. azt hiszem ez alap mindenkinél.
pedig bizony ha ezt sugárzod magadból, akkor az emberek így gondolnak rád.
a stílus maga az ember. változtass, ha azt szeretnéd, h a valódi énedet lássák. ha mindenhez intelligensen, naprakészen hozzá tudsz szólni, akkor az első mondatoddal lerombolod a sztereotípiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!