Szerintetek ki közüllük a legjobb vidis: James, Luckey, Unfield, JustVidman, Metalexovics, Vinmar, ZsDav, ZsEgon, Pingvinharcos (Sirius), Wax&Freezy, Varázsló, CreativeMind. A válaszba:Név, és egy indok, hogy miért?
Régi kérdés, tudom, de nem tudom figyelmen kívül hagyni, hogy ilyeneket írnak Siriusról, aki az egyik legigényesebb "videós réteghez" tartozik. Több mint ezer videója van fent YT-n, 250.000 feliratkozója van. Jó a humora, színes a csatornája (ezt úgy kell érteni, hogy nem csak egyféle videókat csinál, hanem egyszerre több játékkal is játszik), aktív a közösségi oldalain -Twitter, Facebook, Instagram-, és mint mondtam, igényes videós.
James: Irritál az, hogy úgy beszél, mintha olvasna. Rezzenéstelen arca van. lehet, hogy csak én gondolom így.
Luckey: Abszolút nem értem, hogy hogy lehet ennyi feliratkozója. Egyre erőltetettebbnek érzem a videóit.
OFF: Miért lett olyan népszerű a rajongók becézése?:DD Ez is förtelmes, szvsz!
Itt egy luckey-ista beszél! Luckey nekem a legjobb meg a felsoroltak közül még Sirius! Nekem itt a top 10
1.Luckey
2.Beniipowa
3.Barni.
4.Movideos (nem olyan ismert)
5.THE NOSIKA SHOW
6.BTURBO
7.Sirius
8.Mr gear (nem magyar)
9.Own Mccendry
10.Dazis
Na, hamár egy Barni fannal is találkoztam
Nagyon berobbant az utóbbi időben, és meg szeretném kérdezni hogy mi olyan jó benne? Nem sértésből kérdem, csupán láttam hogy 1 év alatt több mint 200 ezer feliratkozót szerzett szinte, és nem értem hogy miért, oké, kedves embernek tűnik meg minden, de viccesnek nem vicces, szerintem nem is szórakoztató, úgyhogy le tudnád írni hogy mit szerettek annyira benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!