Kecskefing23 kérdése:
Szerintetek ki közüllük a legjobb vidis: James, Luckey, Unfield, JustVidman, Metalexovics, Vinmar, ZsDav, ZsEgon, Pingvinharcos (Sirius), Wax&Freezy, Varázsló, CreativeMind. A válaszba:Név, és egy indok, hogy miért?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 12:18
11/56 anonim válasza:
# 8
Fogalmam sem volt róla, hogy a legó árát aranyban mérik manapság:D
12/56 anonim válasza:
Figyelj !Én csak Jamest és LuckeYt ismerem (egy kettőről csak hallottam) szvl én mindenképp LuckeY mellett döntök,bárki bármit mond ;) Indoknak:Azér mer!Mer ő jó oszt cs
13/56 PMP_Masters válasza:
Metalexovics ki más.. :D vicces kreatív ő ha elkészít egy átlagos videót akkor add hozzá egy kis alexos hangulatot.. :D (gondolom nem mindenki értette.. :D
14/56 anonim válasza:
LuckeY és Unfield-> viccesek
James-> Szeretem a minecraftot
Vari & Zsdav -> hülyéskednek egymással mindig.
15/56 Saavedro válasza:
"Unfield-> viccesek"
Főleg az volt vicces, amikor ez a surmó azt nem tudta, mit jelent a "trilógia". És amikor ezt odaírtam, akkor persze mindenkinek letiltotta a kommentelést.
16/56 Melinda22223 válasza:
én mindegyiket szeretem de UNFIELD a kedvencem
18/56 anonim válasza:
Metalexovics(most már Alexovics)és Justvidman
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!