Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ki közüllük a...

Kecskefing23 kérdése:

Szerintetek ki közüllük a legjobb vidis: James, Luckey, Unfield, JustVidman, Metalexovics, Vinmar, ZsDav, ZsEgon, Pingvinharcos (Sirius), Wax&Freezy, Varázsló, CreativeMind. A válaszba:Név, és egy indok, hogy miért?

Figyelt kérdés

#varázsló #James #Unfield #freezy #CreativeMind
2015. aug. 29. 12:18
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
17%

28/30

Életemben nem próbáltam, nem is fogom, engem szimplán csak untat, hogy mindenhol ezt látni...10 éves kisgyerek, beszélni nem tud összefüggő mondatokban, de gyártja a mc videókat...és ilyennel van tele a yt...

2016. márc. 2. 07:41
 32/56 anonim válasza:
75%
IceBlueBird a legjobb amúgy
2016. márc. 4. 14:50
 33/56 anonim ***** válasza:
31#-nek: Akik általában 10 évesen youtuben vannak,azok inkább Cs:GO-t,reakció videót és kihívás videót csinálnak inkább,mint Minecraftot.
2016. márc. 13. 19:34
 34/56 anonim válasza:
KD csapat.....de ha már innen kell választani akkor luckeY papát választanám.....mivel ő a második kedvenc videósom és imádom őt❤❤❤
2016. júl. 12. 03:22
 35/56 Ay carramba! ***** válasza:
97%
Figyeleeeem! Mindenki nyugodjon le! Ez mind saját vélemény. JUST-VID-MAN BEST-OF-ALL!!!!!!!
2016. aug. 8. 09:39
 36/56 1+1 = -666 válasza:

Sirius komoly, néhol vicces. Normálisan beszél, és a játék érdekes részeit dolgozza fel(mivel a kérdésben főleg MC-osok vannak, ezért gondolom a MC kategórián belül érdekel, hogy melyik a jobb). +a videói igényesek és jól megszerkesztettek.

23 éves vagy, és a fent említett emberről a "nekem nem tetszik" helyett, az a véleményed, hogy "sz*r"?

Na tudod kinek magyarázd, hogy elmúltál már 14....

2016. aug. 14. 22:13
 37/56 anonim ***** válasza:

nem azt írta, h 23 éves, hanem, hogy a 23. xd

vagyis ő írta a 23. választ :D

#szövegértés

2016. aug. 15. 09:25
 38/56 1+1 = -666 válasza:
18%

Remek. Elnéztem.

De ez esetben most már kétségem sincs afelől, hogy a "23. vagyok" ember 12-13 éves.

2016. aug. 15. 17:13
 39/56 anonim válasza:

James ès luckeY-t imádom de csak azokat a videóikat nèzem ami nem minecraftos :D

Unfield: Szerintem vicces bár mostanában nem nagyon nèzem :D

Just Vidman : szerintem nagyon ötletes :)

Alexovics:Imádom:D a qnakon mindig sirok :DD

Vinmarrol meg nem is hallottam o.O

ZsDav: Szerintem nagyon vicces :D De csak azt nezem tole ami nem Minecraftos :)

ZsEgonrol sem halottam mèg.:D

Pingvinharcost nem nèzem.

Wax&Freezyről meg nem halottam.

Varázsló:Uu Vari nagyon imádom <3 Olyan vicces ès mindig sirok a prankjein meg amikor mással csinál videot :D ès olyan helyes*-* <3 :D

CreativeMindot sem ismerem. :D

14l

2016. aug. 30. 23:27
 40/56 anonim ***** válasza:
4%

Ezek közül szerintem Vidman a legjobb vidis, neki egy videójában több a munka mint a többi videósnak együtt..

Jó még luckeY, pingvinharcos se rossz, és ennyi..

James régen k..va jó volt, ő hozta be a 9-ezést, amit már felnőttek is használnak.. Egyedi volt, voltak szimbólumai (pl dinnye ugye, meg ez a 9-ezés..) most meg semmi, bár már régen nem nézem a videóit de már semmi egyedi nincs benne.. valahogy abbahagyta ezeket a dumákat. Emiatt mára már megkopott, bár a feliratkozószámához képest sokan nézik.

Unfield szerintem egyáltalán nem vicces, bár ez egyéni vélemény, idegesít hogy az Isti Plays-ből Isti & Unfield plays lett.. ott is mindig csak Istin röhögök..

ZsEgon eláshatja magát.

Varázslót néztem, de nem fogott meg, ennek ellenére nem rossz.

A többieket nem nézem..

2016. szept. 1. 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!