Szerintetek ki közüllük a legjobb vidis: James, Luckey, Unfield, JustVidman, Metalexovics, Vinmar, ZsDav, ZsEgon, Pingvinharcos (Sirius), Wax&Freezy, Varázsló, CreativeMind. A válaszba:Név, és egy indok, hogy miért?
28/30
Életemben nem próbáltam, nem is fogom, engem szimplán csak untat, hogy mindenhol ezt látni...10 éves kisgyerek, beszélni nem tud összefüggő mondatokban, de gyártja a mc videókat...és ilyennel van tele a yt...
Sirius komoly, néhol vicces. Normálisan beszél, és a játék érdekes részeit dolgozza fel(mivel a kérdésben főleg MC-osok vannak, ezért gondolom a MC kategórián belül érdekel, hogy melyik a jobb). +a videói igényesek és jól megszerkesztettek.
23 éves vagy, és a fent említett emberről a "nekem nem tetszik" helyett, az a véleményed, hogy "sz*r"?
Na tudod kinek magyarázd, hogy elmúltál már 14....
nem azt írta, h 23 éves, hanem, hogy a 23. xd
vagyis ő írta a 23. választ :D
#szövegértés
Remek. Elnéztem.
De ez esetben most már kétségem sincs afelől, hogy a "23. vagyok" ember 12-13 éves.
James ès luckeY-t imádom de csak azokat a videóikat nèzem ami nem minecraftos :D
Unfield: Szerintem vicces bár mostanában nem nagyon nèzem :D
Just Vidman : szerintem nagyon ötletes :)
Alexovics:Imádom:D a qnakon mindig sirok :DD
Vinmarrol meg nem is hallottam o.O
ZsDav: Szerintem nagyon vicces :D De csak azt nezem tole ami nem Minecraftos :)
ZsEgonrol sem halottam mèg.:D
Pingvinharcost nem nèzem.
Wax&Freezyről meg nem halottam.
Varázsló:Uu Vari nagyon imádom <3 Olyan vicces ès mindig sirok a prankjein meg amikor mással csinál videot :D ès olyan helyes*-* <3 :D
CreativeMindot sem ismerem. :D
14l
Ezek közül szerintem Vidman a legjobb vidis, neki egy videójában több a munka mint a többi videósnak együtt..
Jó még luckeY, pingvinharcos se rossz, és ennyi..
James régen k..va jó volt, ő hozta be a 9-ezést, amit már felnőttek is használnak.. Egyedi volt, voltak szimbólumai (pl dinnye ugye, meg ez a 9-ezés..) most meg semmi, bár már régen nem nézem a videóit de már semmi egyedi nincs benne.. valahogy abbahagyta ezeket a dumákat. Emiatt mára már megkopott, bár a feliratkozószámához képest sokan nézik.
Unfield szerintem egyáltalán nem vicces, bár ez egyéni vélemény, idegesít hogy az Isti Plays-ből Isti & Unfield plays lett.. ott is mindig csak Istin röhögök..
ZsEgon eláshatja magát.
Varázslót néztem, de nem fogott meg, ennek ellenére nem rossz.
A többieket nem nézem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!