Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek unfield pályafutás...

Szerintetek unfield pályafutása hol fog végetérni?

Figyelt kérdés
2face

2015. aug. 26. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Már nem húzza sokáig, olyan értéktelen szarokat csinál.
2015. aug. 26. 08:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnos a tizenéves gyerekek nagyon rávannak kattanva, ha esetleg felnőnek, lehet rájönnek, hogy tök gáz a csávó és akkor ér véget a videózási karrierje, az új generáció meg már ""öregnek"" fogja tartani valószínű
2015. aug. 26. 08:21
 3/10 anonim válasza:

én régebben néztem ,de én is rájöttem,hogy teljesen elértéktelenedik a youtube mert a sok 8 éves utánozza a baromságokat..keresgéltem még kezdő yt csatornákat és őt találtam: https://www.youtube.com/channel/UCc1JN6czer4XLlNCky63E9w

nekem tetszik mert szerintem tehetséges és még ő lehetne valaki a youtube-on...szerintetek?csak sztem le kéne mondania a vlogokról és a többit folytatni..

2015. aug. 26. 17:07
 4/10 anonim válasza:
Egy sötét sikátorban :D
2015. aug. 27. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
úgy fogja végezni mint a többi divatceleb. A videói egyáltalán nem változatosak és unalmasak, előbb utóbb megunják a rajongói és továbbállnak mást sztárolni, vagy felnőnek és keresnek értelmes elfoglaltságot. Unfield szép lassan a feledés homályába fog merülni, persze ez ellen küzdeni fog, olyan lesz mint egy ember a futóhomokban, minél jobban küzd a kijutásért, annál hamarabb süllyed el.
2015. aug. 29. 23:54
 6/10 Saavedro ***** válasza:
Ott, hogy 25 évesen beiratkozik a büfé-ruhatár szak első évfolyamába.
2015. aug. 30. 21:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de remélem minél hamarabb.
2015. aug. 30. 23:33
 8/10 dorcika926 válasza:
szerintem amikor gyereke lesz akkor a gyerek a fontosabb mint pár hülye videó
2015. dec. 11. 10:08
 9/10 Illés Eszter válasza:
Remélem soha! IMÁDOM <3 De majd ha lesz gyereke,családja,akkor valószínűleg elfogja hanyagolni a YouTubeot. Nekem ő a kedvencem :) <3
2016. szept. 29. 22:06
 10/10 Amaror válasza:
4. XD. Unfield egy redvás szarkupac sutyerák meg a dagadék hülye barátja (isti).
2016. okt. 24. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!