Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melegellenes emberek válaszát...

Loonatic kérdése:

Melegellenes emberek válaszát várom első sorban! Számotokra miért gyűlöletesek a melegek? Miért nem támogatjátok őket?

Figyelt kérdés

A kérdés NEM PROVOKÁCIÓ, szeretnék őszinte, értelmes, kulturált válaszokat kapni.

Ne olyanokat írjatok, hogy "nekem aztán senki ne rohangáljon rózsaszín tangában az utcán", hanem a sztereotípiáktól elvonatkoztatva próbáljatok válaszolni. Kíváncsi vagyok, mi jár az ilyen emberek fejében, ők hogy látják ezt. :)

2015. aug. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
83%
Sok "értelmes" komment.. a kedvencem: 'a homoszexualitás természetellenes.' Nézz már meg néhány dokumentumfilmet a természetről, hogy mennyi helyen van jelen a homoszexualitás vagy éppen a nem-váltás.
2017. jan. 13. 20:54
 52/54 anonim ***** válasza:
0%

Én egy betegségnek látom. Ha csókolóznak,kézen fogva sétálnak... hányingerem lesz.

Amikor belegondolok abba,hogy mégis hogy lehet az,hogy ne egy fiút szeressek...

Inkább elhessegetem a gondolatot.

A másik,mikor pl. Pinterest-en látok ilyen típusú képeket... Nem tudom! Egyszerűen undorító. Ez az ÉN véleményem...

16/L

2018. dec. 26. 17:05
 53/54 anonim válasza:
28%

Én őszintén szólva nem gyűlölöm őket, de érdekes belegondolni, hogy az emberek így a 21. századra jöttek rá, hogy lehetnek meleg tagjaik. Ha ez ilyen elterjedt és normális, akkor például a középkorban miért nem voltak? Ez szerintem egy olyan dolog, amit azért találtak ki, hogy divatossá vagy...feltűnővé tegyék magukat az emberek, mert normális ember így nem születik. Meg lehetnek olyan emberek, akik azzal, hogy melegnek mondják magukat, hírnévre vagy ,,meleg-ellenes” emberektől való ,,undorodás” miatti ,,kirekesztés” miatt kapnak támogatókat, hogy aztán jól leoltsák a ,,meleg ellenes” személyt. Nem szép dolog valakit ezért bántani, de szerintem igenis számít, hogy milyen nemed van.

,,A nem csak egy veleszületett tulajdonság!

....a cella is csak egy szoba....”

2018. dec. 26. 22:49
 54/54 anonim válasza:
89%
A melegek is simán járhatnak az utcán.. képzeljétek hogy milyen érzés lehet ebben a rövid életben másokhoz alkalmazkodni, hogy jahj, most nem fogom a kezét, mert egy heteró beszól hogy "dikk mekkora hülye.. undorító állat" Szóval egy a lényeg: az élet túl rövid, hogy másokhoz alkalmazkodjunk. A melegek sem szólnak be a heteróknak hogy miért fogjátok egymás kezét.. -.-
2019. márc. 12. 20:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!