Melegellenes emberek válaszát várom első sorban! Számotokra miért gyűlöletesek a melegek? Miért nem támogatjátok őket?
A kérdés NEM PROVOKÁCIÓ, szeretnék őszinte, értelmes, kulturált válaszokat kapni.
Ne olyanokat írjatok, hogy "nekem aztán senki ne rohangáljon rózsaszín tangában az utcán", hanem a sztereotípiáktól elvonatkoztatva próbáljatok válaszolni. Kíváncsi vagyok, mi jár az ilyen emberek fejében, ők hogy látják ezt. :)
Én egy betegségnek látom. Ha csókolóznak,kézen fogva sétálnak... hányingerem lesz.
Amikor belegondolok abba,hogy mégis hogy lehet az,hogy ne egy fiút szeressek...
Inkább elhessegetem a gondolatot.
A másik,mikor pl. Pinterest-en látok ilyen típusú képeket... Nem tudom! Egyszerűen undorító. Ez az ÉN véleményem...
16/L
Én őszintén szólva nem gyűlölöm őket, de érdekes belegondolni, hogy az emberek így a 21. századra jöttek rá, hogy lehetnek meleg tagjaik. Ha ez ilyen elterjedt és normális, akkor például a középkorban miért nem voltak? Ez szerintem egy olyan dolog, amit azért találtak ki, hogy divatossá vagy...feltűnővé tegyék magukat az emberek, mert normális ember így nem születik. Meg lehetnek olyan emberek, akik azzal, hogy melegnek mondják magukat, hírnévre vagy ,,meleg-ellenes” emberektől való ,,undorodás” miatti ,,kirekesztés” miatt kapnak támogatókat, hogy aztán jól leoltsák a ,,meleg ellenes” személyt. Nem szép dolog valakit ezért bántani, de szerintem igenis számít, hogy milyen nemed van.
,,A nem csak egy veleszületett tulajdonság!
....a cella is csak egy szoba....”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!