Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melegellenes emberek válaszát...

Loonatic kérdése:

Melegellenes emberek válaszát várom első sorban! Számotokra miért gyűlöletesek a melegek? Miért nem támogatjátok őket?

Figyelt kérdés

A kérdés NEM PROVOKÁCIÓ, szeretnék őszinte, értelmes, kulturált válaszokat kapni.

Ne olyanokat írjatok, hogy "nekem aztán senki ne rohangáljon rózsaszín tangában az utcán", hanem a sztereotípiáktól elvonatkoztatva próbáljatok válaszolni. Kíváncsi vagyok, mi jár az ilyen emberek fejében, ők hogy látják ezt. :)

2015. aug. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 21/54 Girgoy ***** válasza:
3%
Teljesen kiegyensúlyozott volt, és a gondolata ugyanaz volt, mint amit most is leírtam: nem a meleg emberekkel van a baj. De még csak azt se mondtam, hogy a köréjük épülő propagandával. Azt csak most mondom. Ez nem összeesküvés-elmélet, azoknak nem vagyok híve, mert fantáziálgatásokon alapszik. De itt tény, hogy pl. manipulálják a nyelvet, manipulálják a tudományt (erről is tbb cikk jelent meg, ha nem is lettek annyira népszerűek), manipulálják a gyerekeket, manipulálják a törvényeket, cenzúrázzák a cikkeket. Ezek tények, nem fentázia. És ezeket szokták alkalmazni a totalitárius diktatúrák agymosói is. Miért kell ilyen mpdszerekhez folyamodni? Na, miért...? Ha ez normális dolog, nem lehet tisztességes eszközökkel meggyőzni az embereket arról? Vagy esetleg azt mondani, hogy oké, nem normális, de attól még ne bántsuk egymást?
2015. aug. 25. 16:19
 22/54 Girgoy ***** válasza:
39%
21 a 19-re ment.
2015. aug. 25. 16:20
 23/54 anonim válasza:
10%

"14 Nem díjazom, hanem nem érdekel. Téged pedig vonz. És ezt nem tudod magadnak beismerni. Inkább ilyen szélsőséges véleményekkel palástolod, azt, hogy valószínűleg jobban ízlene neked a kuki, mint a punci."

Kedves rejtőzködő: Te melyik óvodából szöktél meg? Mert tisztára gyerekes amit feltételezel, pont rossz embernek mondogatsz ilyeneket, mert ha az életem múlna rajta sem lennék egy senkiházi tágluku egyéb egyén!:D

Másfelől, te szinte már annyira természetesnek találod a leszbikusságot, meg a melegséget, hogy szerintem ha holnap azon kapod magad hogy egy csajnak nyalod, akkor is örömteli mosollyal az arcodon néznél bele a családod szemébe! Említetted hogy te szemrebbenés nélkül végignézed ha két csaj pl egy filmeben "szeretkezik" jó, nincs gond általában ti mind melegek vagytok legbelül:D Ezért meg is értelek, de 10-ből 9 férfi már nem nézni olyan mosolygósan ha a filmben amit néz, két faszinger adagolja egymásnak! Gondolom neked a férfiakból is a puhapö*ök jönnek be!

2015. aug. 25. 16:22
 24/54 anonim ***** válasza:
72%
23 Nehéz erre a kommentre válaszolni, a rasszista barmok nem jönnek be, az biztos. Ha azokon kívül mindenki puhap.öcs, akkor igen, ők jönnek be. És ha úgy alakulna, bár nem látok erre sok esélyt, hogy egy leszbikus kapcsolatom lenne, akkor biztosan vállalnám ezt a családom előtt és bele tudnék nézni feltehetően a tükörbe is.
2015. aug. 25. 16:26
 25/54 anonim ***** válasza:
84%

Mivel a világ 90%-a hetero, (valószínűleg) a melegek által keltett hűhó az ami a legtöbb embert felháborítja. Én azt is hülyének tartom, akinek lila a haja, vagy tetovált, és azt is aki meleg létére ezt mások irritálására használja!

Magyarországon a gyerekkoromban, ha "b÷z÷t" láttak jól megverték. Ezt nem lehet 2-3 évtized alatt eltörölni. Mint ahogy azt sem elfogadni, hogy aki állatot bánt bűnt követ el.

A szomszéd agyonverte a kiskutyánkat mert állítólag megette a tyúktojást.

Ez egy ilyen ország.

IDŐ KELL!

2015. aug. 25. 16:27
 26/54 anonim ***** válasza:
96%
A homoszexualitás elfogadása kultúrák, korok és társadalmak kérdése. Az őskorban, amikor még a horda fennmaradása volt az ember elsödleges feladata, kiközösítették őket, mert ezt a feladatod nem látták el. Az ókori görög-római birodalomban, amikor beköszöntött az általános jólét, és az élet inkább a kultúráról és a művészetekről szólt, sem mint a fajfenzartáról, a homoszexualitás a világ legtermészetesebb dolgának számított, sőt azokat tartották furcsának, akiknek nem volt azonos nemű szeretője. A középkori keresztény Európában maga a szexualitás számított bűnnek, ha az nem a gyermeknemzést szolgálta. Tehát nem csak a homoszexualitás, hanem bármiféle aktus (ide értve a heterók közötti orális és anális érintkezést) deviáns viselkedésnek számított. Sőt mi több, egy rövid időszakot kivéve, amikoris úgy gondolták, hogy szerepe van a fogantatásban, a női orgazmust is elítélték, tiltották. Ezzel párhuzamosan egyes távolkeleti országokban elfogadták az azonos neműek kapcsolatát. Napjainkban pedig, amikor ismét nem a gyermeknemzés az elsődleges cél, ismét nagyobb teret nyernek a meleg kapcsolatok. Propagandák, devianciák mindig is lesznek, de az mindig változni fog, hogy éppen mi az aktuálisan elfogadott. Ezt figyelembe véve rá kell jönnünk, hogy a szélsőséges hozzáállás soha nem egy értelmes gondolkodásmód. Nem kell őket imádni, de elítélni sem. Hagyjuk, hadd élje meg mindenki a saját szexualitását úgy, ahogy nekik jól esik. Csak annak van oka a felháborodásra, aki maga is csak gyermeknemzés céljából közösül.
2015. aug. 25. 16:37
 27/54 anonim ***** válasza:
26%
Én nem magát a melegséget ítélem el, hanem egy bizonyos dolgot, amit tesznek. Láttam melegeket kulturáltan sétálni, csak egymás kezét fogták, semmi több. De az számomra felfoghatatlan, és felháborító, hogy mi vonzz embereket abban, hogy a másik sz.ros lukába tolják a micsodájukat. Ettől hányni tudnék. Ugyanez a hetero pasiknál is irritál, hogy így az anál, úgy az anál, az hogy milyen szuper... undorító, mennyi szadista szemét van, aki csak azért bántaná a párját és kockáztatná az egészségét, épségét, hogy ő röpke félórát kéjelegjen. Ennyiből megyek és megdugok egy trágyadombot, ha sz.rt akarok szaglászni a kolbászról.... szóval ez a bajom, hogy a melegeket (a férfi melegeket) az anál szex-szel kötöm össze, aminek a gondolatától is mélységesen irtózok. Ha csak orál lenne, vagy kézzel izgatás, teljesen elfogadhatónak tartanám.
2015. aug. 25. 17:41
 28/54 anonim ***** válasza:
87%
27 A legtöbb meleg férfi nem veti be az anált, ha ez megnyugtat, sokan csak az orálnál maradnak. Hosszú távon az anál valóban nem egészséges, nem lehet nap, mint nap csinálni. Én nőként azt mondom, hogy egy abszolút élvezhető formája a szexnek, de ha valaki viszolyog tőle, akkor azt a másik félnek minden esetben el kell fogadnia, nekem is több olyan barátom volt, akiknek semmi kedvük nem volt hozzá, nem minden férfinak az anál a fétise, a melegek között sem.
2015. aug. 25. 17:49
 29/54 anonim ***** válasza:
94%
Kedves utolsó, ne haragudj, de nem értelek. Neked mégis miért nem mindegy, hogy mások hogyan szeretkeznek? Van aki az orális szextől írtózik, mégsem ítél el másokat azért, mert művelik. Az anatómiai ismereteid pedig elég hiányosak, abban optimális esetben csak akkor van sz*r (ha már ilyen kultúráltan megfogalmaztad), amikor az ember a dolgát végzi. Oké hogy ez egy anoním fórum, de attól még bem feltétlenül kell ilyen undorítóan beszélni.
2015. aug. 25. 17:49
 30/54 anonim ***** válasza:
80%
Elnézést, 27-es válaszolónak szólt.
2015. aug. 25. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!