Melegellenes emberek válaszát várom első sorban! Számotokra miért gyűlöletesek a melegek? Miért nem támogatjátok őket?
A kérdés NEM PROVOKÁCIÓ, szeretnék őszinte, értelmes, kulturált válaszokat kapni.
Ne olyanokat írjatok, hogy "nekem aztán senki ne rohangáljon rózsaszín tangában az utcán", hanem a sztereotípiáktól elvonatkoztatva próbáljatok válaszolni. Kíváncsi vagyok, mi jár az ilyen emberek fejében, ők hogy látják ezt. :)
"14 Nem díjazom, hanem nem érdekel. Téged pedig vonz. És ezt nem tudod magadnak beismerni. Inkább ilyen szélsőséges véleményekkel palástolod, azt, hogy valószínűleg jobban ízlene neked a kuki, mint a punci."
Kedves rejtőzködő: Te melyik óvodából szöktél meg? Mert tisztára gyerekes amit feltételezel, pont rossz embernek mondogatsz ilyeneket, mert ha az életem múlna rajta sem lennék egy senkiházi tágluku egyéb egyén!:D
Másfelől, te szinte már annyira természetesnek találod a leszbikusságot, meg a melegséget, hogy szerintem ha holnap azon kapod magad hogy egy csajnak nyalod, akkor is örömteli mosollyal az arcodon néznél bele a családod szemébe! Említetted hogy te szemrebbenés nélkül végignézed ha két csaj pl egy filmeben "szeretkezik" jó, nincs gond általában ti mind melegek vagytok legbelül:D Ezért meg is értelek, de 10-ből 9 férfi már nem nézni olyan mosolygósan ha a filmben amit néz, két faszinger adagolja egymásnak! Gondolom neked a férfiakból is a puhapö*ök jönnek be!
Mivel a világ 90%-a hetero, (valószínűleg) a melegek által keltett hűhó az ami a legtöbb embert felháborítja. Én azt is hülyének tartom, akinek lila a haja, vagy tetovált, és azt is aki meleg létére ezt mások irritálására használja!
Magyarországon a gyerekkoromban, ha "b÷z÷t" láttak jól megverték. Ezt nem lehet 2-3 évtized alatt eltörölni. Mint ahogy azt sem elfogadni, hogy aki állatot bánt bűnt követ el.
A szomszéd agyonverte a kiskutyánkat mert állítólag megette a tyúktojást.
Ez egy ilyen ország.
IDŐ KELL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!