Melegellenes emberek válaszát várom első sorban! Számotokra miért gyűlöletesek a melegek? Miért nem támogatjátok őket?
A kérdés NEM PROVOKÁCIÓ, szeretnék őszinte, értelmes, kulturált válaszokat kapni.
Ne olyanokat írjatok, hogy "nekem aztán senki ne rohangáljon rózsaszín tangában az utcán", hanem a sztereotípiáktól elvonatkoztatva próbáljatok válaszolni. Kíváncsi vagyok, mi jár az ilyen emberek fejében, ők hogy látják ezt. :)
"Hát tekintve hogy a bolygó túlnépesedik, nem biztos hogy nagy baj, hogy egyes emberek olyan kapcsolatban élnek,amiből nem lehet gyerek. Lehet, hogy ez direkt így lett kitalálva, hogy ne terheljük túl a Földet?"
(Balesetekről, öregedésről, tömegszerencsétlenségekről, háborúskodásról hallottál már? Majd pont a *uzulás menti meg a földet.. Meg túlnépesedés? El is hiszed a mesét?)
"De ami a legfurcsább, hogy normális hetero nem gondolkodik ezen, hogy fúj, de gusztustalan hogy egymás fa.szát szopkodják. Szóval valószínűleg tényleg a látens melegek lehetnek ilyen abnormálisak, akik erről ábrándoznak a 4 fal között. Hát szar lehet nektek."
(Nem csillagvirág, egy normális hetero díjazza az ilyesmit.. mint te.)
Nekem nem maguk a melegek gyűlöletesek, hanem az az agymosó propaganda, ami a melegségre épül.
Akárhogy is nézzük, ha másért nem, a biológiai összepasszolás hiánya miatt a melegség deviancia, mert az érzelmek olyan kapcsolattal kapcsolatban alakulnak ki, amely nem támogatja a szaporodást és a nemi szervek normális használatát. De a propaganda nem arról szól, hogy oké, szerencsétlen deviánsokat azért ne bántsuk, hanem arról, hoyg a deviancia mégis normális. És arra, hogy az abnormalitást lenyomják az ember torkán, egy irtózatos agymosó gépezet épült ki tele hazugságokkal. A tudományos kísérleteket elferdítik, hogy az adott eredményt hozzák ki, a szóhasználatot átírják (miért kell átírni a „meleg” szó jelentését?), a médiát cenzúrázzák letörve a véleményszabadságot (tudom, hogy miről beszélek, egyszer írtam egy visszafogott, normális cikket a melegekről, amely olyan cenzúrán ment át, amit nem lehetett szerkesztési megfontolásokkal indokolni, mert pont a kulcsmondatot törölték és ÁTÍRTAK benne szavakat, hogy a kiegyensúlyozott mérleg mégis a melegség oldalára billenjen), és alkalmas vagy alkalmatlan helyen pszichológiai trükkökkel érik el, hogy az emberek éltessék a devianciát, és gyűlöljék a homofóbokat. Mesterségesen gerjesztik a feszültségeket, hülyeségeken hisztiznek, direkt provokálják a másképp gondolkodókat, hogy aztán lehessen őket össznépileg gyűlölni, stb. És már a kisgyerekeket is megfertőzik. Akinek egy kósza gondolata támad, és erről tudomást szereznek, azt egyből bekebelezik, hogy igenis meleg és csak menjen tovább ezen az úton. Nem veszik észre, hogy nem annyira a társadalmi kirekesztés, hanem maga a melegség az, ami őket meggátolja a teljes boldogságban. Kismillió példát lehet arra mondani, hogy tulajdonképpen ugyanolyan agymosó módszerekkel nyomulnak, mint amilyen módszerekkel a totalitárius diktatúrák nyomultak (és nyomulnak). De ha a melegség tényleg olyan normális dolog, akkor miért kell ilyen agymosó gépezetet ráépíteni, csak hogy az emberek torkán lenyomják, hogy ez normális dolog? A valóban normális dolgok magától értetődően normálisak, nem kell ilyen propagandát rájuk építeni…
Nem az egyes normális melegekkel van nekem egyáltalán bajom, hanem ezzel az okádék hazug gépezettel és agitátorokkal, ami/akik mossák az emberek agyát és mesterséges ellentéteket keltenek a szelíd megbékélés helyett. Mert ilyen undorító hazug propagandával nem tud olyan egyén megbékélni, akinek fontos a gondolkodás szabadsága…
Mert ez az egész természellenes. Számomra nem normális látvány hogy 2 ugyanolyan nemű fogja egymàs kezét (nem apafia, anyalánya, unokatesó stb),csókolózik.
DE ami a legjobban irritál az a "meleg" "férfiak" beszédstílusa. Komolyan a hányinger kap el mikor egy elvileg férfi hallhatóan erőltetetten Zimány Linda stìlusban, nyávogó hangon megszólal.
Aztán mèg jogokat szeretnének hogy összeházasodhassanak, gyereket fogadhassanak örökbe aztán felvegyék a kedvezményeket amiket azért adnak hogy a nemzet gyarapodását segítsék elő, minél több gyereket vállaljanak. Na ezzel az a gond hogy ők már nem fognak reprodukálódni szóval a semmiért kapnák a kedvezményeket.
Arról nem is beszélve hogy micsoda család az ahol 2 apa van meg egy vagy több gyerek...
Aztán itt vannak a felvonulások. Ki a tököm kíváncsi arra hogy ők melegek. Azzal hogy felvonulnak csak rontják a róluk alkotott képet. Most èn is vonuljak mert hetero vagyok??
Aztán mi ez a kérdés hogy miért nem támogatom őket? Mi vagyok én máltai szeretetszolgálat? Aminek semmi célja, értelme, haszna nincs azt minek támogatnám?
Tartsák meg maguknak a melegségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!