Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi az első gondolatod, ha egy...

Mi az első gondolatod, ha egy nőről megtudod, hogy hastáncol?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom: szóval ez a nő hastáncol.

Szerinted mit kéne gondolnom? Valami jó nagy perverzséget, ugye?

2015. aug. 9. 15:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy hastáncol.
2015. aug. 9. 15:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
HOgy valószínüleg csinos es hajlékony.
2015. aug. 9. 15:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, mi az emberek véleménye. Nálunk nem nagyon van ennek hagyománya, én űzöm már 2 és fél éve, és kaptam már furcsa véleményeket.
2015. aug. 9. 15:12
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer egy paliról hallottam, hogy hastáncol, arról azt gondoltam, hogy valószínűleg homár, de váljék egészségére.
2015. aug. 9. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekünk az egyik tanárunk hastáncolt, de nem nagyon gondoltunk róla mást emiatt
2015. aug. 9. 15:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Semmit, max. annyit, hogy nekem nem igazán tetszik a hastánc.
2015. aug. 9. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Ismertem egy lányt, aki azért csinálta, mert szeretett táncolni, de nem volt barátja, aki elvitte volna őt valamilyen társastáncra. Szóval, ez lenne az első gondolatom.
2015. aug. 11. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:
Én részben alakformálás miatt kezdtem el, sok jót olvastam róla, mennyire átmozgat mindenhol. Bejött. Nem mindenki tekinti sportnak, pedig elég jó ilyen szempontból is. Van, aki fel is lép, de van, aki csak "edzeni" jár el.
2015. aug. 11. 16:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt, hogy szeret táncolni, és ennek meglehetősen egzotikus és különleges módját választotta.

Én itthon, youtube videókból kezdtem el autodidakta módon tanulni, és valóban sokkal nehezebb, mint amilyennek tűnik. Főleg a hasat és a derekat mozgatja át, legalábbis én így vettem észre.

2015. aug. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!