Megismersz egy nagyon szép, stílusos okos, és magabiztos lányt, majd a hajkoronájáról kiderül, hogy egy jól sikerült paróka. Mivel kopasz. Mi az első gondolatod?
Fiúk és lányok válaszait is várom :)
A lánynak egészségügyi okokból hullott ki a haja.
Igen ezt gondoltam :)
Inkább az érdekelne, hogy megváltozna-e a lányról kialakult kép a szemetekben? Szánakozás, lenézés stb.
És őszintén:)
Nagyon egyszerű. Bár egyre jobb minőségű full lace parókákat lehet kapni, egy jó megfigyelő kiszúrhatja, hogy nem eredeti.
Vagy ott van Naomi Campbell, szegénynek rendszeresen félrecsúszik -mondjuk ezt meg lehet előzni. Szóval maradjunk a véletlennél :)
Mondjuk én nem szégyellem a kopasz fejemet: szerencsére jó formája, az arcom is szép, szóval ha olyanom van, simán kimegyek egy szép fejkendőben az utcára... Mondjuk ritkán.
AZt gondolnám,hogy biztos a kemo miatt hullott ki. elsőre biztos csodálkoznék egy picit de úgy,hogy őt ne hozzam kellemetlen helyzetbe. ha tényleg kedves őszinte személyiség akkor biztos nem szakítanám meg vele a kapcsolatot emiatt.Sőt amiben tudom támogatnám.
24/l:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!