Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A paróka olyan könnyedén leesik?

A paróka olyan könnyedén leesik?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamnak súlyos problémái vannak a hajával és nem szól senkinek.....én pedig neki nem tudok segíteni mivel én sem értek ezekhez...de a szüleinek nem akar szólni...A lényeg az hogy (gimis) parókát kell majd neki vennie de fél hogy le fog esni tesiórán....Elég furán fogalmaztam de remélem értitek,a válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 24. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:

"de a szüleinek nem akar szólni"

Ha a szüleinek nem is szól róla, bár nem nagyon tudom elképzelni, hogy ha olyan nagy probléma van a hajával, ne vennék észre a szülei, de fodrásznak, bőrgyógyásznak megmutathatná, vagy próbálja meg ricinusolajjal, argánolajjal kezelni, de vannak természetes alapangagú hajdúsító samponok is, amik sokaknak beváltak már.

A parókákhoz én sem értek, de ha jó helyről vesz valaki, akkor az rendesen rögzíthető lesz. A gyártó szándéka sem az, hogy minden lépésnél lötyögjön a fején.

2014. febr. 24. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg súlyos probléma akkor orvoshoz kéne mennie, ha a szüleiben nem bízik akkor menjen nélkülük. Vagy megvárja amíg egy szál haja sem marad?

A parókával nem az az egyetlen gond hogy tesin elcsúszik majd, hanem hogy egy jó minőségű nagyon drága, úgyse tudná megvenni magának. Ha meg olcsót vesz azt mindenki egyből kiszúrja majd.

2014. febr. 24. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is ki kell vizsgáltatni, hogy van-e oka.

Hülyeség lenne beletörődnie a kopaszságba, ha visszafordítható.

Másodszor a család előtt nem érdemes titkolnia, én bele is betegednék. Bár amúgy sem nagyon titkolom, megtanultam szeretni magam ezzel együtt is :)

Tesizni nem tesiztem még parókában... De szerintem megoldható, hogy bírja a strapát. Paróka alá sapka, ahhoz hozzá kell tűzni. Ponytail frizura + vastag hajpánt.

Egyébként az a lényeg, hogy az ember büszkeséggel tudja hordani, akkor az sem gáz, egyszercsak kiderül, hogy kopasz.

És ha muszáj, mindenképpen full lace parókát vegyen!

De remélem, végül nem kell neki:)esetleg ha olvasod ezt, akkor írd meg, hogy mi lett.

2014. ápr. 16. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Hagy tippeljek, trich, igaz?

Ha szülőknek nem is, de a sulipscihológusnak kéne szólni. Őt köti a titoktartás, nem mondhatja tovább.

Erre az esetre gyártanak kisméretű a hajjal megegyező színű foltot, ami alatt ki tud nőni a haj. Ez bele van horgolva az eredeti hajba, így nem esik ki.

2014. ápr. 16. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!