Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Igazi hajból készült paróka...

Eper333 kérdése:

Igazi hajból készült paróka káros a hajra? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kevés, vékony szálú hajam van,keratinos hajhosszabbításos leszedés után,kitépték a hajam,még kevesebb lett,szőkére befestettük,sárga lett..alfaparf evolution 3d 7.21 festékkel átkentük,jobb a szín,barnád DE félek,hogy kifakul,megint festés..szeretném nem festeni többet,depis lettem,elkeseredett,gondolkodok,levágatom 2 cm-re és addig parókát hordok míg helyre jön és megnő.Nem tudom gátolja e a paróka hajnövekedést,tud-e levegőzni.Segítsetek kérlek,3 napja bőgök :(((((((

2013. nov. 16. 15:41
 1/3 Erika.Kelemen válasza:
Nekem is ritkul a hajam, ezért póthaj van felvarrva nekem. Valószínűleg nekem is a sok festés, szőkítés, hőillesztés miatt kezdett ritkulni, mert sok helyen nagyon rosszul bántak a hajammal! A parókán én is gondolkoztam annak idejn és ezért keresgélni is kezdtem a neten. Hála Istennek rátaláltam a fodrászomra, aki segített nekem! Nagyon aranyos és lelkiismeretesen dolgozik! Parókákat póthajakat csinál, de hajfelvarrással, csomózással és fejtetődúsítással is foglalkozik! Mindenképpen beszélj vagy vele vagy bárkivel aki pontos tanácsot tud adni neked a hajaddal kapcsolatban! Ha gondolod priviben elküldöm a fodrászom elérhetőségeit mert szívből ajánlom Őt! Fel a fejjel!!
2013. nov. 23. 13:31
 2/3 anonim válasza:
Szerintem állj le a festéssel, meg az egyéb káros cuccokkal. Nincs jogom Téged elbírálni, de előtte kellett volna gondolkozni, mielőtt minden francot csinálsz vele össze vissza. Mindenképpen vágasd le, nem feltétlenül 2 centire és hagyd lenőni azt a sok szart. Na és ha kifakul? Akkor mi van?Várd meg még teljesen regenerálódik, és akkor gondold meg 2x is, hogy vajon tényleg érdemes e újrafesteni... Bár szerintem nem éppen bölcs döntés. Belátom a problémád nem elhanyagolható, de a megoldása egyértelmű. Nem akartalak megbántani.
2013. nov. 26. 14:29
 3/3 A kérdező kommentje:
1. köszönöm, aranyos vagy! 2. Speciel hivatalos helyen dolgozok, szerinted hagyom lenőni és úgy ki nézni mint egy igénytelen utolsó...? :) NA ne... amúgy bevált a ricinus-olivaolajas pakolás és ricinus sampon.. nem szabad semmi más sampont sem használni ami szilikonos..
2013. dec. 8. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!