Ki szereti Justin Bieber-t? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek!2015. aug. 23. 14:02
11/17 anonim válasza:
Nincs benne semmi különös. Nem énekel kifejezetten rosszul, de szerintem semmivel sem jobb, mint a legtöbb középkategóriás énekes. Nekem nagyképűnek tűnik, és szerintem direkt viselkedik úgy, ahogy, mert tudja, hogy ezzel lehet menő. Ez engem visszataszít, de lehet, hogy tévedek, elvégre nem ismerem személyesen.
12/17 anonim válasza:
"Mára már egy 21 éves felnőtt, érett férfi,"- Na ez a nap vicce volt. Egyáltalán nincs kontrollja az a helyzet felett hogy hirtelen a semmiből érte a nagy gazdagság. Valószínűleg nem is lesz soha.
13/17 anonim válasza:
Nagyon sokat adakozik/adakozott és még mindig törődik a rajongóival. Szerintem ő egy nagyon jó ember és a zenéi is a legjobbak. Aztán a külseje is nagyon jó :)
14/17 anonim válasza:
9!! Igazad van! Egyébként ayoutubra nagyon sok megbánó, bocsánatért esedező videót tett fel, és elhiszem hogy télleg megbánta azt a múltját. Ezért is én egy nagyon értelmes ,szerethető, jószívű embert látok benne!!És igen akik fikázzák ,azok nem csak irigyek hanem a többségk nem is ismeri...oké hogy én se ismerem személyesen, de utánajártam eléggé. A zenéjével kapcsolatosan, a Boyfriend be beleszerettem, és úgyérzem az újj számai is egyre jobbak! Komolyan örülök neki hogy nem hátrált vissza a hülye utálók miatt, mert JUSTIN nagyon tehetségeees!!!!!!
15/17 anonim válasza:
Hja irigylem őt :DD 18:30, szerinted hol lesz Justin Bieber úgy 3 év múlva? Úgy eltűnik a süllyesztőben mint a Tokio hotel, egyszerűen mert zeneileg egy senki, a töredékét nem tudja nyújtani annak amit egy jó előadó. Ugyanez a nyavalygás volt 6 éve a Tokio hotelnél is, mára úgy kikopott a köztudatból a "csúcsszuper" zenéje mint a kutyaszar a hóból.
Te nem találod furcsának, hogy Madonna, Jackó és a Queen zenéit még 50 év múlva is játszani fogják, Justin Bieberre meg a lőtéri kutya se fog emlékezni akkor?
16/17 jackas55 válasza:
Emberek ne legyetek már buták..ha tehetségtelen lenne akkor nem tartana itt és 6 éve folyton nyeri a díjakat :)
17/17 anonim válasza:
Azért tart itt mert a tinipi*csák bálványa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!