Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki szereti Justin Bieber-t?...

Ki szereti Justin Bieber-t? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek!

2015. aug. 23. 14:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Nincs benne semmi különös. Nem énekel kifejezetten rosszul, de szerintem semmivel sem jobb, mint a legtöbb középkategóriás énekes. Nekem nagyképűnek tűnik, és szerintem direkt viselkedik úgy, ahogy, mert tudja, hogy ezzel lehet menő. Ez engem visszataszít, de lehet, hogy tévedek, elvégre nem ismerem személyesen.
2015. aug. 23. 18:18
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
"Mára már egy 21 éves felnőtt, érett férfi,"- Na ez a nap vicce volt. Egyáltalán nincs kontrollja az a helyzet felett hogy hirtelen a semmiből érte a nagy gazdagság. Valószínűleg nem is lesz soha.
2015. aug. 24. 15:11
 13/17 anonim válasza:
43%
Nagyon sokat adakozik/adakozott és még mindig törődik a rajongóival. Szerintem ő egy nagyon jó ember és a zenéi is a legjobbak. Aztán a külseje is nagyon jó :)
2015. aug. 24. 17:51
 14/17 anonim válasza:
23%
9!! Igazad van! Egyébként ayoutubra nagyon sok megbánó, bocsánatért esedező videót tett fel, és elhiszem hogy télleg megbánta azt a múltját. Ezért is én egy nagyon értelmes ,szerethető, jószívű embert látok benne!!És igen akik fikázzák ,azok nem csak irigyek hanem a többségk nem is ismeri...oké hogy én se ismerem személyesen, de utánajártam eléggé. A zenéjével kapcsolatosan, a Boyfriend be beleszerettem, és úgyérzem az újj számai is egyre jobbak! Komolyan örülök neki hogy nem hátrált vissza a hülye utálók miatt, mert JUSTIN nagyon tehetségeees!!!!!!
2015. szept. 6. 18:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Hja irigylem őt :DD 18:30, szerinted hol lesz Justin Bieber úgy 3 év múlva? Úgy eltűnik a süllyesztőben mint a Tokio hotel, egyszerűen mert zeneileg egy senki, a töredékét nem tudja nyújtani annak amit egy jó előadó. Ugyanez a nyavalygás volt 6 éve a Tokio hotelnél is, mára úgy kikopott a köztudatból a "csúcsszuper" zenéje mint a kutyaszar a hóból.

Te nem találod furcsának, hogy Madonna, Jackó és a Queen zenéit még 50 év múlva is játszani fogják, Justin Bieberre meg a lőtéri kutya se fog emlékezni akkor?

2015. szept. 6. 20:13
 16/17 jackas55 válasza:
Emberek ne legyetek már buták..ha tehetségtelen lenne akkor nem tartana itt és 6 éve folyton nyeri a díjakat :)
2015. okt. 26. 07:33
 17/17 anonim válasza:
Azért tart itt mert a tinipi*csák bálványa...
2016. aug. 30. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!