Van itt olyan ember, aki szereti Justin Bieber zenéjét?
Nem akarom senki ízlését kritizálni, de szerintem nincs olyan ember, aki Justint a zenéje vagy a hangja miatt hallgatná, mert mind a kettőben nulla. Szóval szerintem aki szereti az csak tinilány lehet, aki odavan a kinézetéért, vagy mittudomén miért.
És abban is egyetértek, hogy el van szálva magától.
Majd az lesz a nagy kérdés, hogy 5 év múlva, mikor találbak helyette egy hasonlóan nyálas, de fiatalabb "énekest", mit fog gondolni a világról.
Még szerencse, hogy nem szoktam sűrűn rádiót hallgatni. Így túl lehet majd élni 5 év múlva is, ha igazad van, de reménykedjünk, hogy nem lesz igazad...:-)
Az első voltam.
#5 "iggen és szerretem Justin zenéjét,am meg nem úgy látszik h egy nagy nulla,mert mégis ő nyert gyémántdíjat és nem te -.-"
Nekem nincs szükségem arra,hogy gyémántdíjat nyerjek. Sőt,azt sem tudom,hogy egyáltalán mi az.
Gondolj ilyenkor az afrikai,meg a szegényebb törzsekre...ők nem egy gyémántdíjtól lennének boldogok.
Amúgy meg nézd meg,hogy Justin mennyire "szereti" a rajongóit:
#8 Igen,igazad van,valóban nem tudhatom.
De mostanában tényleg ilyen botrányosan viselkedik (mióta elhagyta Selena) és ezt simán kinézem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!