Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki szereti Justin Bieber zenéjét?

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagyon el van szállva magától?

2013. júl. 30. 12:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarom senki ízlését kritizálni, de szerintem nincs olyan ember, aki Justint a zenéje vagy a hangja miatt hallgatná, mert mind a kettőben nulla. Szóval szerintem aki szereti az csak tinilány lehet, aki odavan a kinézetéért, vagy mittudomén miért.

És abban is egyetértek, hogy el van szálva magától.

Majd az lesz a nagy kérdés, hogy 5 év múlva, mikor találbak helyette egy hasonlóan nyálas, de fiatalabb "énekest", mit fog gondolni a világról.

2013. júl. 30. 16:56
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél a pont. Nagyon el van szállva magától ??? Nem elég erős kifejezés :/
2013. júl. 30. 18:27
 3/18 anonim válasza:
0%
#1 el kell hogy keserítselek de igenis van :/ és 5 év múlva ő csak még sikeresebb lesz úgy hogy készülj fel mert ő nem fog menni sehova :)
2013. aug. 1. 18:54
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Még szerencse, hogy nem szoktam sűrűn rádiót hallgatni. Így túl lehet majd élni 5 év múlva is, ha igazad van, de reménykedjünk, hogy nem lesz igazad...:-)

Az első voltam.

2013. aug. 2. 08:12
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
iggen és szerretem Justin zenéjét,am meg nem úgy látszik h egy nagy nulla,mert mégis ő nyert gyémántdíjat és nem te -.-
2013. aug. 2. 11:09
 6/18 anonim válasza:
0%
Én fiú vagyok,barátnőm is van,és nekem bejön jb zenéje,bár inkább a 2012-es és az azutániak,pont az én izlésemet tükrözik.
2013. aug. 4. 00:30
 7/18 A kérdező kommentje:

#5 "iggen és szerretem Justin zenéjét,am meg nem úgy látszik h egy nagy nulla,mert mégis ő nyert gyémántdíjat és nem te -.-"

Nekem nincs szükségem arra,hogy gyémántdíjat nyerjek. Sőt,azt sem tudom,hogy egyáltalán mi az.

Gondolj ilyenkor az afrikai,meg a szegényebb törzsekre...ők nem egy gyémántdíjtól lennének boldogok.

Amúgy meg nézd meg,hogy Justin mennyire "szereti" a rajongóit:

[link]

2013. aug. 4. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
#5 vagyok kérdezőőőőőőőőő honnan tudodd,h nem ps????
2013. aug. 4. 14:40
 9/18 A kérdező kommentje:

#8 Igen,igazad van,valóban nem tudhatom.

De mostanában tényleg ilyen botrányosan viselkedik (mióta elhagyta Selena) és ezt simán kinézem belőle.

2013. aug. 4. 14:45
 10/18 anonim ***** válasza:
jó..de ezt hagyjuk rá..am meg több esélye van hogyps mert egy rajongó sewm nyilatkozott róla :P
2013. aug. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!