Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki szereti Justin Bieber zenéjét?

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagyon el van szállva magától?

2013. júl. 30. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
Szóval a kérdésre válaszolva igen, én szeretem a zenéit, és a számát hallottam előbb, aztán néztem meg ki is ez a gyerek, szóval nem a külseje miatt van.
2013. aug. 6. 13:46
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Szerintem akkor is egy nagy nulla, és az tény, hogy a tinilányokból él meg.

2013. aug. 6. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
9%

Már nem vagyok kislány és még akkor felfigyeltem rá youtubeon, amikor még nem volt híres. Én szeretem a zenéjét és maga külsőben sem utolsó. A baj ott kezdődik, hogy ti az ő koránál jóval idősebbekkel hasonlítjátok őt össze, akik ráadásul más műfajban tevékenykednek. És itt jönnek képbe a b*zizós hozzászólások, stb.

Ajánlom a Love me like you do című számát, hogy megtekinthessétek egy kicsivel másabb oldalát is.

2013. aug. 8. 00:10
 14/18 anonim válasza:
egyetértek az első válaszolóval
2013. aug. 8. 12:43
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak a kinézetéért szeretik. Elárulom én is tinilány vagyok és ha meglátok egy félmesztelen képet akkor ez a reakcióm: ahhww:$ De apukám szereti a zenéjét és nem hinném hogy neki is ez lenne a reakciója egy ilyen kép láttán :)
2013. aug. 9. 00:44
 16/18 anonim válasza:
53%
Justin Biebert én sem kedvelem...De van 1-2 száma ami nekem eléggé teszik. Lehet hogy engem is b*zinak fogtok vélni de nekem tőle a 'Mistletoe' nagyon is tetszik :) Üdv, egy Slipknot,Avenged Sevenfold,Suicide Silence rajongó :))
2013. aug. 16. 04:03
 17/18 anonim ***** válasza:
van több mint 40 millió belieber szóval igen van...
2013. aug. 27. 21:30
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
én szeretem.és nem b*zi!!!
2013. okt. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!