Ki szereti Justin Bieber-t? Mi a véleményetek róla?
Én!:)
Belieber vagyok1 2013 óta, de azelőtt is szerettem.
A véleményem az ,hogy NEM iszik, drogozik ( valamelyikőtök naagy hülyeséget írt:D ) és ez így jó. Igen, régen, ( úgy 1 éve ) csinált rossz dolgokat, hülyeségeket, ki is próbált pár dolgot. De ki nem követ el hibákat?! Ki???
Justin igen is megváltozott. Belieberként illik tudnom és tudom is, én és még sok millióan akkor is kiálltunk mellette amikor nem épp az egészséges életvitelt követte. De ennek már vége! Mára már egy 21 éves felnőtt, érett férfi, akinek még mindig vannak gyermek pillanatai,és ez így tökéletes.:)
Ne ítéljétek el őt, a múltja miatt.. Mert ez miatt igen sok embert és sztárt is egyaránt el lehetne ítélni, de ne ítélkezz, mindenkinek van hibája, nem túl fényes időszaka, amin jobb esetben túllép, mint Justin!
Bocsi, kicsit hosszú lett, jöhetnek a lepontozások ,mert kimondtam a véleményem:) Nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!