Van itt olyan lany aki szereti Justin Biebert?
Figyelt kérdés
Justin Bieber,ismer,belieber2014. nov. 24. 22:48
1/8 anonim válasza:
Biztos. És olyan is, aki nem. De ezt te is kikövetkeztethetted volna. Nem olyan bonyolult.
3/8 anonim válasza:
Ahh.... Vannak meg sracok is akik szeretik en lanyletemre nem szeretem. Nem mondom h nem helyes meg izmos de azert.... :/
4/8 anonim válasza:
Előző te milyen izomról beszélsz? XD Kb annyira izmos mint egy szikkadt reklámszatyor.
5/8 anonim válasza:
Azok nem izmok, csak szteroidozott lufik. Kiraknánk vadonba, vagy elküldenénk egy csatába, fél percet sem élne túl :D
Nekik igazi izmaik vannak, amik használhatóak is valamire:
6/8 anonim válasza:
Izom alatt alacsony testzsírszázalékra gondoltál ami egy 60kg-os embernél nem valami nagy szám...bocsi csak testépítés témakörbe vagyok otthon és kicsit piszkálta a szemem :D
7/8 anonim válasza:
Igen. Itt ül mellettem a közös nőgyógyászunk. Ő eléggé csipázza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!