Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szokatlan...

Tényleg ennyire szokatlan kérés volt? (többi lent)

Figyelt kérdés
A minap épp a vonatállomáson voltam mikor felhívtak hogy lenne egy sürgős dolog amit el kell intéznem fél órán belül, így ha a helyi busszal megyek be a központba, akkor már késő....így odamentem egy nőhöz aki épp kocsiba akart szállni, és megkérdeztem hogy elvinne-e a városközpontba, természetesen nem ingyen. Erre úgy nézett rám, mintha kb. azt kértem volna, fogadjon örökbe. Végül elvitt, de érdekelne tényleg ennyire fura dolog ilyet kérni Magyarországon, vagy csak egy kisvárosban szokatlan az ilyen? Kb. 3 km-ről volt szó, és 500 Ft-ot adtam cserébe a fuvarért.

2015. aug. 4. 03:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fura világban élünk, kérdező. Mindenki félti a tulajdonát mindenkitől.

Mesélek valamit. 40 évvel ezelőtt egy kora délután átjött a haverom, hogy ugorjunk el úszni egyet a Balatonban. Középiskolás, lobogó hajú suhancok voltunk ekkor, és a Balcsitól cirka 120 km-re laktunk. Másnap ugyan témazáró várt rám, de jó bulinak tűnt, így belementem. Kiálltunk az út szélére, kb fél kettőkor, elstoppoltunk Siófokra, úsztunk egyet, és este fél hétre otthon voltunk. Ezekben az években, ha valaki lerobbant az út szélén, perceken belül 6 autó állt előtte/mögötte, és együttes erővel javították a járgányt. És ha éjjel fél kettőkor kértél volna meg egy vadidegent, akkor is habozás (és ellenszolgáltatás) nélkül elvitt volna.

4 éve egy kisbabát a karján cipelő fiatalasszonyt láttam stoppolni. Nem álltam meg neki, mert tömve voltam. Három órával később visszafelé tartottam, és még mindig az út szélén gyalogolt. Megfordultam, és megkérdeztem, hova megy. Elvittem, mert három óra alatt a több ezer autó közül egy sem állt meg neki! (Roma volt, az igaz.)

2015. aug. 5. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!