Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki jobban keres mint...

Ha valaki jobban keres mint te az miért büdösparasztdisznó?

Figyelt kérdés

Észrevettem,hogyha valaki jobb életszínvonalon él mint havi százezer,akkor egyből van egy rakás bunkó,aki ezt személyes sértésnek veszi.

Pl.valaki elmegy nyaralni egy nem szokvànyos helyre nyaralni akkor megszólják a háta mögött.

2015. febr. 10. 18:42
 1/10 anonim válasza:
egyszerű: IRIGYEK
2015. febr. 10. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
És inkább száz irigyeljen, mint egy sajnáljon...
2015. febr. 10. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
irigység
2015. febr. 10. 18:53
 4/10 anonim ***** válasza:
mert ki keres 100 fölött? a fene egye meg őket kinyírnám minden, hogy van pofája?
2015. febr. 10. 19:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Melyik büdösparaszt merészel többet keresni mint én ???
2015. febr. 10. 19:19
 6/10 anonim ***** válasza:

persze hogy irigykedek a a főnök titkárnője a nagy melleivel meg a 8 általánosával és a "semmittevésével" 4x annyit visz haza mint én, akinek a bele is kilóg nap végén!

Nem mindegy, hogy mire kapsz jó fizetést. Elismert mérnök vagy, akkor megérdemled, ha egy útszéli qrva, vagy egy sz@kavaró, akkor nem!

2015. febr. 10. 20:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Gyári robot vagyok heti hatszor nyolcban 170 körül kapok.
2015. febr. 10. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Azonnal szégyeld össze magad. Még is hogy képzeled?
2015. febr. 10. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
6: szerintem az útszéli k... elég keményen megdolgozik a pénzéért. Én rá nem irigykednék egyáltalán :)
2015. febr. 10. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én jelenleg egy vasat sem keresek, szóval nálam mindenki büdüsparasztdisznóbb. Egyébként nem, nem mondok rosszat arra, aki jó életszínvonalon él. Irigylem? Az lehet, de nem rosszindulatú módon.
2015. febr. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!