Igaz az, hogy ha valaki nem keres téged akkor nem érzi a hiányodat?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 23:55
1/9 anonim válasza:
Létezik olyan, hogy valaki tényleg pokolian elfoglalt, de szerintem akkor is jut vmennyi idõ kapcsolattartásra. Ha az csak heti 1óra összesen, akkor is. A lényeg, hogy keressen a másik. Szóval szerintem sajnos igen, úgy van, ahogy a kérdésben leírtad. :(
2/9 anonim válasza:
Igen. Akinek soha semmi ideje rád, azt nme érdekled.
GOndolom, a kérdésed alapja nem az USA elnöke, és nem egy elfoglalt világsztár.
De még ők is ráérnek arra, akik nekik fontos.
A többi süket szöveg.
4/9 anonim válasza:
Nem, ez nem igaz. Vannak számomra fontos emberek, barátok, régi lánybarátok, akiknek érzem a hiányát az életemből, mégsem keresem őket. Ennek az oka lehet személyenként változó, vagy csak annyi, hogy mindketten már a saját útjainkat járjuk a céljaink felé, ami el se hiszed, de be tud tölteni napokat, heteket... régebben rengeteg barátom volt, most már van olyan, hogy nem tudok elmenni hétvégén sehova, mert nincs kivel (legyen ez a legnagyobb gondom, persze :D). Úgy gondolom, hogy majd mindennek eljön a maga ideje, én meg kiváncsian várom, hogy mit hoz a ma, vagy akár a hétvége. :) 21/f
5/9 anonim válasza:
Lehet érzi a hiányodat, csak nem érdekled annyira, hogy keressen is. Akit valóban érdekelsz, az szán arra akár napi 2 percet, hogy keressen. Ugyan ne mesélje már senki, hogy nincs soha naponta ilyenre néhány perce, akár a retyón ülve is meg lehet fogalmazni pár kedves mondatot...
6/9 anonim válasza:
Nekem is van aki hiányzik. Azért nem keresem, mert úgy is ráterelődne a téma olyanra, (arra) amiről nem akarok beszélni.
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Egy másik barátom is hiányzik, őt azért nem keresem annyit, mert úgy érzem teher vagyok neki.
8/9 anonim válasza:
Hülyeség.
Nekem is borzasztóan hiányzik valaki.
Akinek én is hiányzom.
De nem kereshetjük a másikat..
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez nagyin is igaz!
Nekem se mondja már senki, hogy nincs 1! perce leírni annyit, hogy szia! hogy vagy?
Ha nem keres valaki hetekig, hónapokig azt nem érdekled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!