ha van elképzelésed, akkor miért kérdezed, milyen munkával?
az igazság, hogy bármilyen végzettséggel el tudsz érni ennyi pénzt, ha nagyon jó vagy, és sikerül felküzdened magad a ranglétrán.
de sokaknak bejön a vállalkozás is. aminél nem kell nagy dolgokra gondolni, ismerek olyat akinek csak 2 embere van, a könyvelője és egy alkalmazotta. ő is ugyanúgy dolgozik, és kb ennyit visz haza.
kezdő fizetésként a rendszergazdák, jó informatikusok, mérnökök, bizonyos orvosok már kereshetnek ennyit. de leginkább a mérnöki ágazatban van a sok pénz, csak nem mindegy melyik. épíészmérnökként lehet nem, de közlekedés mérnökként jól megélnél.
de mivel neked már van is elképzelésed, és nem is magyarországon akarsz dolgozni, nem is értem a kérdésed.
megsúgom, hogy odakint takarítóként is keresel annyit mint amennyit írtál. de abból meg nehéz lesz kint megélni, szóval én inkább az építőiparba mennék, ha férfi lennék.
ott van lehetőség ha az egész céggel mész külföldre, akkor adnak szállást, esetleg kaját is, szervezetten megy.
de ha csak így kimész Londonba, hogy na jöttem dolgozni, akkor nem jársz olyan jól, ha találsz is munkát, neked kell boldogulni, beszélni az emberekkel, és albérletet találni
és ha csak pénzszerzés a cél, nem akarsz lent letelepedni, akkor így menj.
akkor mindegy is, hogy franciaország, vagy németország vagy angliába visznek.
én ismerek olyat aki 6 hét alatt 1,5milliót keresett kint. amit itthon költött el, szervezetten ment, szállás, kaja adott volt.
ez építőipar napi 12óra munkával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!