Anyósomnak milyen fajta házi munkával tudnék meglepetést okozni?
Amióta megszületett kis babám azóta elégé lefoglal de most békésen alszik és van 1 órahosszám kb amit házi munkával tudok tölteni.
Anyósom dolgozik, megfőzve megvan, ki mosva ki van, ablakot nem rég takarított, ma a mi szobánk ablakát takarítottam.
ki van porszívózva.
El van mosogatva.
Úgy érzem hogy nem elégedett velem mostanában, nekem ott a kicsi és pont olyankor nyűgös mikor tudnék neki segíteni.
Valami olyan dolgot szeretnék csinálni ami látszik.
És aminek örülne is hogy neki már nem kell megcsinálnia.
De a saját szobájába nem akarok bemenni és pakolászni amúgy is rend van nála, nehogy azt higye kupászkodok.
9 helység van a fürdő szobával együtt.
Ő soha nem hív még akkor sem ha segítségre van szüksége.
Végül is letakarítottam 2 szobában 2 szekrénysort bútor tisztítóval a mama szobáját és a sógoromét.
Letörölgettem a port . A hűtőt nemrég pucoltam ki, azt most nem kell.
Szedd le a függönyöket, mosd ki őket, utána (másnap) vasald ki, tedd vissza. Díszítsd fel a házat (ablakok, ajtódísz, terítők)
vagy kezdj el mézeskalácsokat gyártani, fejben összerakni a karácsonyi menüt és beszerezni az alapanyagokat (liszt, zsemlemorzsa, cukor, díszítők, élesztő, sütőpor, olaj, tej, tojás, mák, dió...).
Én ezt fogom csinálni a következő 1,5 hétben, mert én is "ráérek" otthon napközben és így legalább nem kell est6énként kínlódni ezekkel.
ÁÁÁ ablak pucolás, függöny mosást észre se venné , volt már rá példa hogy utánam csinálta meg mert nem szóltam neki hogy már én csináltam.
Szemüveges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!