Tényleg ennyire szokatlan kérés volt? (többi lent)
Tudod, hány bűncselekményt álcáznak holmi apró segítségkérésnek?
Sajnos olyan világban élünk (és ez nem csak Maygarországra igaz), ahol nem lehet megbízni az emberekben. Gyilkoltak meg már tizenéves tinik is taxisofőrt. Az meg egy tévhit, hogy kizárólag alvilági kinézetű, szőrös, ápolatlan pasasok követhetnek el bűnt.
Nyilván neked ilyen meg sem fordult a fejedben, de tudod, az ember soha nem lehet elég óvatos.
Azért egy 17 éves leányzó, aki úgy néz ki, ahogy leírta a kérdező...
Nem valószínű, hogy ilyet tenne. Pláne ha egy másik nőt kért meg.
A tinik meg ha többen vannak, feltételezhető veszélyesnek, de egyedül?
Én múltkor ültem az autóban a pirosnál, egyszer csak nyílik a jobb első ajtó, és beszállt egy nagydarab erősen lebarnult emberke, hogy ugyan vigyem már el minél messzebbre...
Na erre mit csinált volna ez a meglepődött nő?
Miért hiszed, hogy az ilyen viselkedés csak Magyarországon fura? Én Angliában élek, és itt is fura lenne. Nálunk még a kollégák sem visznek haza, pedig szinte egy utcában laknak.
Az igazság az, hogy én sem vittelek volna el. Az ember igencsak bizalmatlan, és részedről ez hatalmas nagy hiba volt. Annyi rosszat hallani, hogy manapság épeszű ember nem művel ilyet.
Sok rosszat hall az ember a médiában, bizalmatlanok vagyunk egymás felé.
Nem vittelek volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!