Miért nem akarok vele leállni?
Őőö..várj, mi a kérdés? Jaa hogy miért nem akarsz vele leállni? Mert ezzel vezeted le a feszültséget...te írtad.
Tanácsot nem tudom mit lehetne erre adni. Ha egyszerűen nem akarsz leszokni?
És hogy miért ciki? Ne haragudj, de én valahogy undorodom magamtól miatta. Mindig ügyelek rá hogy el legyen takarva. Edddig a környezetemből senki nem tudja pedig évek óta csinálom. Most is van a csuklómon és eléggé gennyes és csúnya.
Akkor sem mondom el nekik.
A ciki az, hogy nem látod a probléma súlyosságát
Hát én mindig is utaltam magam miatta .mai nap ha ránézek a hegeimre azt kívánom bar ne tettem volna.
Nem erzed miert baj? Gondolj bele mi lesz veled ha gyereked lesz ea megfogja kérdezni mik azok a hegek? Ez az egesz nem megoldaa egy darabig es is azt hittem hogy nincs ezzel semmi baj. De mara mar kijöttem a depressziómból és jól vagyok. Abbahagytam neked is ezt ajánlom minnel hamarabb. Ha tudok segiteni irj privatot :)
Mintha én írtam volna ki ezt a kérdést.:)
Velem is ugyanez a helyzet.
Írhatsz privátot ha gondolod.:)
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!