ZoeHart kérdése:
Bulimiás vagyok -nagyon akarok de nemtudok leallni. Senki nemtud errol a kornyezetemben, egyedul is abba tudom hagyni?
Figyelt kérdés
7 honapja tart egy nap képes vagyok tobbszor is hanytatni magam. Amikor elkap akkor felfalok mindent amit talalok nem szamit h edes / sos - iszonyatos mennyisegben. utana jon a szornyu buntudat es irany a wc . minden este hashajtot veszek be .. sajnoss meghiztam 4 kg .. nemtudom mit csinaljak , segitsetek akinek van ezzel vmilyen tapasztalata.. szeretnek ujra egeszseges lennii ,normalisan etkezni , kerlek adjatok vmi tanacsot- teljesen ketsegbe vagyok esve, tudom h ez nem mehet igy tovabb,,2014. júl. 5. 16:41
1/1 anonim válasza:
nem valószínű, hiszen eddig nem sikerült.
ha nem bízol a családban, keress szakembert vagy barátot aki segít neked.
de egy jó táplálkozási szokással és sportolással egészségesen is le lehet adni kilókat. viszont nehezebb mint a hánytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!