Miket egyek, ha hízni szeretnék, de nem akarok nagyon zsírosat enni? 21/L
Figyelt kérdés
162cm és alig 52kg vagyok. 56kg-osan éreztem jól magam, annyi szeretnék lenni megint.2014. máj. 16. 11:15
2/11 anonim válasza:
Sütemény, tészta, kenyér, minden, ami tele van szénhidráttal. Nem a zsírtól hízol, hanem a cukortól.
3/11 anonim válasza:
Így van. Nem zsír hanem cukor. Tésztaféléken kívül még mehet az édesség (csoki) is. De figyelj oda a fogaidra.
4/11 A kérdező kommentje:
Mostanában ilyeneket szoktam enni, akkor ezek szerint keveset.
2014. máj. 16. 12:02
5/11 anonim válasza:
nem a zsirtól hizik az meber hanem a szénhidráttól. sportolj, azzal tömeget növel, izmosodsz de nem zsir rakódik le.
6/11 anonim válasza:
Egyél sokat, hús, zöldségek, tésztát is (módjával) és mozogj.
Jaaa, és csss, én a 168-hoz vagyok 45, pedig csomót eszek (több egyszerűen nem megy)... előző évben sikerült 63-ra felküzdeni magam (majdnem hányásig kajcsiztam mindig, kínszenvedés volt), de új meló, stressz és fél év alatt lement. Jeee, úgyhogy kezdhetem elölről... :( A dokim pedig fontolgatja, hogy eltilt a munkától, míg össze nem kapom magam... az lesz csak a szép. -.-
7/11 A kérdező kommentje:
Én tudok hízni. Étvágyam is alig van most. Akkor éreztem, jól magam, mikor 56kg voltam. Most, hogy fogytam, megint sokszor szédülök.
2014. máj. 16. 17:31
8/11 anonim válasza:
És miért nem akarsz 'nagyon' zsírosat enni, ezt lehet tudni?
9/11 A kérdező kommentje:
Régebben mikor nagyon zsírosat ettem, akkor hányingerem lett tőle.
2014. máj. 17. 10:17
10/11 frodo# válasza:
Szia! A zsíros étel ritka esetben jelent csak megoldást egy problémára, amennyiben állat zsiradékról beszélünk. A szénhidrát energiát ad, a fehérje pedig karbantartja és építi az izmokat. Ezenkívül vannak az olajok, vitaminok és ásványi anyagok amikre oda kell figyelni és a víz. A túlzások azonban nem jók egyik területen sem. A másik dolog, hogy szervezeted olyan alakot vesz fel, amilyen életmódot folytatsz. Lehet csak egyszerűen dehidratált vagy, rendszeres vízivással már 1kg-t is felszedhetsz. Vitamin, ásványianyag hiányod is lehet, ha ezt korrigálod megfelelő étkezéssel, megintcsak nyertél pár kg-ot és az éhséged is nagyobb lesz. Gyakori evéssel, azaz 2-3 óránkéntivel, felgyorsítod az anyagcserédet és jobban fogod kívánni az ételeket. Egyél sok fehérjét, legalább 50g-ot egy nap. És ami a legfontosabb, sportolj, friss levegőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!