Mit tegyek, hogy ne kötődjek senkihez és elfogadjam az egyedüllétet? 24/N
1. válaszoló: Kicsit talán az vagyok, de volt már rosszabb, jobb is.
2. válaszoló: Nem az önsajnáltatás volt a célom a kérdéssel. Amúgy dolgozom, bár nem szeretem, de valamiből élne kell, és tandíjat fizetnem. A sulit, amit csinálok, az tök jó.
3. válaszoló: Aranyos vagy. Bár mindig megfogadom, hogy többet nem kötődöm, de..
Rossz férfit fogtál ki,én erre tippelek.Nagyon megbántott,eleged lett mindenkiből,de nem attól leszel erős ha elfogadod az egyedüllétet.Az igazán erős ember felkel,és tovább megy,nem adja fel, vállalja az érzéseit.
Én rossz lányt választottam,sőt..nem is én választottam,jött magától.Ez számomra elég nagy tragédia,mert mindenben ő volt az első, és amióta élek egy lányt szerettem volna egész életemben,semmit senki mással,csak vele.Egy életre keresem a párom.Ha rosszul választottál,az nem mások hibája.A hibák pedig egy dologra jók,hogy tanulj belőlük,ne pedig megfutamodj.
Én szívesen megismernélek,de először csak barátilag.
Szia!
Velem beszélhetsz ha gondolod.
Nem, én nem fogtam ki rossz férfit, igazából semmilyen férfit sem fogtam ki, aki megbántott volna vagy bármi ilyesmi, mert engem férfi nőként még nem szeretett.
Azzal egyébként egyetértek, hogy fontos, hogy tanuljunk a hibáinkból, én megpróbálok, tényleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!