Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadjam az...

Szerintetek elfogadjam az ajánlatát?

Figyelt kérdés

Egy 18 éves lány vagyok és az iskolai kosárcsapat vezetője.Nekem a kosarazás nem csak a hobbim,nekem ez egy életérzés,és régi nagy álmom hogy egy komolyabb csapatban játszhassak.Sokan mondják hogy nagyon tehetséges vagyok és lehet még jövőm a sportban.Egy férfi akit eddig csak látásból ismertem(városi nagymenő) mondta,hogy megszeretne ismerni és elhívott egy randira.A város legdrágább éttermébe vitt el,drága étel,bór meg minden amit csak kívánni lehet,majd egyszer csak felhozta nekem a témát.

"Ez igazából nem randi,ez egy üzleti vacsora.Egy ideje már figyellek a pályán és lenne egy ajánlatom a számodra.Ha valóban szereted ezt a sportot én eltudom intézni neked,hogy két éven belül egy olyan csapatba játszhass amiről eddig nem is álmodtál.Cserében csak egyetlen dolgot kérek tőled,amikor én azt mondom akkor veszíteni fogtok,és nem lesz semmi probléma.Természetesen ha elfogadod az ajánlatot nem lesznek anyagi problémáid sem!"

Ahogy mondtam nekem ez több mint egy egyszerű sport,nekem ez egy régi álmom és most itt egy lehetőség,hogy valóra válthassam.Szerintetek elfogadjam az ajánlatát?

2014. júl. 28. 10:42
 1/8 anonim ***** válasza:
A te döntésed, hogy nyilvánvaló csalással akarsz-e pénzt keresni.
2014. júl. 28. 10:47
 2/8 anonim ***** válasza:

ezen miért kell gondolkodni, egyértelmű hogy ne fogadd el

gondolom nem akarsz börtönbe kerülni

vagy ennyire csábító a pénz hogy az álmodat feladnád?

2014. júl. 28. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen ez az ördög kísértése . Ha elveiddel nem ütközik tedd meg neki , ha értékrendedbe nem fért soha bele a lefizetés akkor tudod a helyes választ .
2014. júl. 28. 10:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, éppen hogy nem váltanád valóra az álmodat. Nem a képességeid szerint játszanál!! Nem is értem, hogy egy motivált játékos hogy gondolkozhat el egy ilyen ajánlaton.
2014. júl. 28. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Buundaaaaa. Ha tisztelnéd a sportot, akkor ez a döntési lehetőség fel sem merült volna benned, hanem elutasítottad volna azonnal. Tényleg az a te álmod, hogy akkor veszítsen a csapat, amikor azt mondják?

Érdemes ezt a rövid kis cikket elolvasnod:

[link]

2014. júl. 28. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elfogadnám az ajánlatát, ki tudja meddig tudsz kosarazni, lehet majd lesérülsz, vagy hozhat bármit az élet, és meddig tudsz megélni a sportból? Ha nem lesz belõled olimpikon, túl nagy pénzre nem biztos hogy számíthatsz
2014. júl. 28. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:

"az iskolai kosárcsapat vezetője"

"nekem ez egy életérzés"

Ne is haragudj, de sportszerető emberként ismeretlenül is a hányinger kerülget tőled. Életérzés a kosárlabda, ez az álmod, de azért egy kis szenny, egy kis mocsok nem probléma.

Csináld, ha ezt akarod, de akkor legalább magadnak ne hazudj. Ilyen hozzáállással az életben nem lesz belőled igazi sportember.

2014. júl. 28. 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a kosárlabda neked egy életérzés nem is értem miért fordul meg az a fejedben, hogy bundázz. A pénz miatt? Ha igen akkor biztos, hogy a kosárlabda neked nem életérzés. Akkor csak azért kosárlabdázol mert neked pénz kell és ennyi. Az az igazi játékos aki akkor is küzd amikor már más feladja a reményt, de te még addig se jutottál el mert a könnyebb utat akarod választani, nem értem miért.

De ha elfogadod az ajánlatot tudd, hogy ha kitudódik a dolog a saját csapatod kiutáltat akármennyire vagy jó kosárlabdás nekik nem hiszem, hogy kell csaló. De még az se biztos, hogy az ember bejuttat téged akármelyik csapatba is mert simán becsaphat csak azért, hogy NEKI jó legyen.

2014. júl. 28. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!