Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam az ajánlatát, vagy inkább ne játsszak a tűzzel?
Van egy férfi ismerősöm, akivel elég régi az ismeretségünk, de nem nevezném barátságnak.
Van egy lova, amit nemsokára meg fog mutatni nekem is. Én még sosem ültem lovon, ő gyakorlott lovas, és már többször beszéltünk arról, hogy én is szívesen kipróbálnám, de egyedül nem merek felülni rá.
Ha felajánlja, hogy felül velem, mit csináljak? Elfogadjam az ajánlatot?
Ami húzós a dologban, hogy ő is nős és én is házas vagyok, és kicsit intim dolognak tartom, ha valakivel ilyen közeli "kapcsolatba" kerülök. Értitek, ugye? Ültem már nyaraláson egy tevén a férjemmel és tisztában vagyok vele, hogy ez milyen szintű összesimulást jelent.
Ráadásul ő egy vonzó férfi, bizonyos jelek alapján úgy gondolom, hogy ez a vonzalom kölcsönös, de nem akarom, hogy azt higgye, kikezdek vele.
Egyáltalán milyen hatással lehet ez rá, vagy ne parázzak ilyenen?
Istenem, ilyen fesztiválokon 6 éves gyerekeket raknak fel lóra EGYEDÜL, azoknak sem lett soha semmi bajuk. (Tudod, amikor lehet ilyen dögunalmasan körbe-körbe lovagolni)
Ha tényleg meg akarod oldani, akkor meg tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!