Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam szerintetek?
Szóval, elmesélem a sztorit: Van egy ember a neten, akivel lassan 2 éve beszélgetek időről időre. Nem ismerjük egymást igazán, ő már idősebb és kicsit furán is fogalmaz, lassan ír, stb, de jókat beszélünk azért. Meséltem neki róla, hogy van egy bizonyos gondom, amihez próbálok pénzt szerezni pókerrel, stb... mondtam, hogy egy kisebb összeg ha megvan onnantól eltudnék indulni.
Ma előjött ezzel a témával újra és azt írja, hogy kölcsönadna nekem annyi pénzt, hogy a kezdéshez elég legyen. Aztán ha jobb lesz az anyagi helyzetem, majd visszafizetem.
Őszintén szólva ez megoldaná a jelenlegi legnagyobb gondom, de mégis nem tudom mit tegyek. Fogadjam el? Nem szemétség ez? Visszafizetném mindenképp, amint lehetőségem lenne rá... de azért mégis, ez valahogy olyan furcsa.
Azt tudom, hogy az ő részéről nem kell semmi fenyegetőzéstől illetve követelőzéstől tartani.
Ez a te döntésed,de én nem lennék biztos,hogy nem vár majd viszonzást.
Amúgy (ha nem szeretnél ne válaszolj)de mihez kéne a pénz?
Mekkora az a kisebb összeg?
Egyébként, ha megbíztok egymásban tényleg, és nem érzed magad rosszul a kölcsönkérés miatt, akkor csináld csak. Ha meg nem szeretnéd, akkor nem kell.
Kicsit rosszul érzem magam emiatt, az az igazság... de tudom, hogy ha visszautasítanám, akkor lehet még egy év alatt se szerezném meg ezt az összeget :(
Olyan 60-70ezer forint.
Diákmunkával szerintem is meg lehetne oldani.
Nekem kölcsönadáshoz elég nagy összegnek tűnik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!