Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam szerintetek?
Szóval, elmesélem a sztorit: Van egy ember a neten, akivel lassan 2 éve beszélgetek időről időre. Nem ismerjük egymást igazán, ő már idősebb és kicsit furán is fogalmaz, lassan ír, stb, de jókat beszélünk azért. Meséltem neki róla, hogy van egy bizonyos gondom, amihez próbálok pénzt szerezni pókerrel, stb... mondtam, hogy egy kisebb összeg ha megvan onnantól eltudnék indulni.
Ma előjött ezzel a témával újra és azt írja, hogy kölcsönadna nekem annyi pénzt, hogy a kezdéshez elég legyen. Aztán ha jobb lesz az anyagi helyzetem, majd visszafizetem.
Őszintén szólva ez megoldaná a jelenlegi legnagyobb gondom, de mégis nem tudom mit tegyek. Fogadjam el? Nem szemétség ez? Visszafizetném mindenképp, amint lehetőségem lenne rá... de azért mégis, ez valahogy olyan furcsa.
Azt tudom, hogy az ő részéről nem kell semmi fenyegetőzéstől illetve követelőzéstől tartani.
Nem igazából van egy speckó nyerési technikám,de eddig a lottóval nem mertem használni,mert lehet,hogy az úgy már rontana a karmámon.
De tévé (mikor a régi elromlott),meg pendrive-ot (mikor pont szükségem lett volna egyre) nyerten már vele.
Csak ehhez kéne az is,hogy egy szelvényt vegyek majd,csak se időm,se pénzem nem lesz holnap.
Elmondanám,de nem hinnéd el.
Amúgy a tévét 1 db sms-sel nyertem meg,azóta a családom is elhiszi.
Na megkaptam tőle azóta a "szerződést" és nincs benne semmi számomra negatív dolog. Igazából nagyrészt csak a tényt írja le, hogy megtörténik a kölcsön, de semmi törvényi kötelezettséget nem von maga után az egész, csak a jóhiszeműségünket bizonyítja a megállapodás.
Holnap megbeszélem itthon is a dolgot, mert saját bankszámlám nincs, de utána elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!