Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadjam szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadjam szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval, elmesélem a sztorit: Van egy ember a neten, akivel lassan 2 éve beszélgetek időről időre. Nem ismerjük egymást igazán, ő már idősebb és kicsit furán is fogalmaz, lassan ír, stb, de jókat beszélünk azért. Meséltem neki róla, hogy van egy bizonyos gondom, amihez próbálok pénzt szerezni pókerrel, stb... mondtam, hogy egy kisebb összeg ha megvan onnantól eltudnék indulni.

Ma előjött ezzel a témával újra és azt írja, hogy kölcsönadna nekem annyi pénzt, hogy a kezdéshez elég legyen. Aztán ha jobb lesz az anyagi helyzetem, majd visszafizetem.

Őszintén szólva ez megoldaná a jelenlegi legnagyobb gondom, de mégis nem tudom mit tegyek. Fogadjam el? Nem szemétség ez? Visszafizetném mindenképp, amint lehetőségem lenne rá... de azért mégis, ez valahogy olyan furcsa.

Azt tudom, hogy az ő részéről nem kell semmi fenyegetőzéstől illetve követelőzéstől tartani.

2013. febr. 23. 00:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Amúgy mennyit vesztettél már pókeron?

Meg lett volna már az az összeg?

2013. febr. 23. 00:10
 12/36 A kérdező kommentje:
2ezer forintot fizettem be pókerre csak, ami kezdőbónusszal lett 20 dollár. Abból csináltam 30-at, de aztán elvesztettem mindet szépen lassan. Szóval messze voltam.
2013. febr. 23. 00:11
 13/36 anonim ***** válasza:
Ha tudod biztosra, hogy visszafizeted, mert majd vissza tudod, akkor fogadd el. Ha utalja neked nyoma van , írja rá az utalásra, hogy kölcsön...esetleg írjatok róla papírt, vagy inkább mindenképp írjatok így te is biztonságban vagy!
2013. febr. 23. 00:12
 14/36 anonim ***** válasza:

És ezzel szüleidhez nem fordulhatsz?

Vagy pont olyan dolog,amiről ők nem tudnak?

2013. febr. 23. 00:14
 15/36 A kérdező kommentje:
Ő a fővárosban lakik, messze innen, így nem tudnánk írni szerződést vagy ilyesmit. De én mindenképp visszafizetném, ez nem kérdéses.
2013. febr. 23. 00:14
 16/36 A kérdező kommentje:
foley, ha lenne annyi pénz felesbe, hogy adhatnának nekem, akkor már megtörtént volna. De havonta alig tudjuk fizetni az összes számlát...
2013. febr. 23. 00:15
 17/36 anonim ***** válasza:

Hja,ez ismerős.

És mennyi lenne a vegcélhoz kellő teljes összeg?

2013. febr. 23. 00:17
 18/36 A kérdező kommentje:
Azt inkább nem mondanám, most csak a kezdés a lényeg.
2013. febr. 23. 00:20
 19/36 anonim ***** válasza:

Gondolom valami kellemetlen,úgyhogy inkább nem firtatom (pedig rohadt kiváncsi vagyok).

Ha holnap tudok venni egy szelvényt és nyerek a lottón,akkor szólok majd,hogy hova küldjem :)

2013. febr. 23. 00:24
 20/36 A kérdező kommentje:
Hajrá... mi is lottózunk jópár évtizede... :D
2013. febr. 23. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!