Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam a "férjem" ajánlatát?
Figyelt kérdés
1 hete elköltözött. Úgy érzem már nem szeretem, az előzményekről csak annyit, hogy tett érte bőven. Most itt maradtam 2 gyerekkel. Szereztem munkát, de sajnos messze van a lakóhelyemtől így az utazás sok időt elvesz. Ezzel nem is lenne probléma, csak a két gyermekemnek (10 és 7 évesek) egyedül kellene elkészülődni és elindulni az iskolába. Segítséget csak a szomszéd anyukától és a gyerekeitől várhatok. Férjem felajánlotta beszél a főnökével és felvetet hozzájuk dolgozni, ami kényelmesebb megoldás lenne, mert eléggé rugalmas a munkaidőt tekintve. Nem lennének a gyerekeim annyira egyedül. Csak attól tartok addig működhetne ez a dolog még a férjem reménykedik, hogy újra hazajöhet. Szerintetek mit tegyek?2014. máj. 25. 08:24
1/16 anonim válasza:
Szerintem ne reménykedj benne, hogy a férjed vissza akarna menni hozzád! A gyerekeit látni akarja, az természetes, de téged, már ne haragudj, de minek?
2/16 anonim válasza:
Az ötlet nagyon jó. A saját gyerekeinek akar jót a férjed. Ha tetszik a munka és a vele járó pénz akkor büszkeségből nem érdemes elhárítani. Mivel közös gyerekeitek vannak, sokszor kell találkoznotok is. Jó ha jó kapcsolat alakul ki köztetek.
3/16 anonim válasza:
Elkoltozott, de remenykedik hogy hazamehet? Akkor minek koltozott el?
4/16 A kérdező kommentje:
Ezt mondta, nem ő akart elköltözni. Én kértem, hogy menjen el még nem durvulna el nagyon a helyzet.
2014. máj. 25. 08:36
5/16 anonim válasza:
KÉRDEZŐ: "nem ő akart elköltözni. Én kértem, hogy menjen el" és még reménykedsz, hogy kellesz neki? Elárulom, hogy a háta közepére sem kíván!!!
7/16 anonim válasza:
Nézd Rozál, én csak neked akartam jót. De ha te itt a Gyikon kérdezősködsz, akkor feletsd el.
8/16 anonim válasza:
Ezen nincs mit gondolkodni: neked jó a közelség, a rugalmas munkaidő, hogy a gyerekeid te tudod reggel indítani. A férjed, ha reménykedett volna, akkor el sem költözik, otthon várja ki, hogy meggondold magad. A gyerekek érdeke az ajánlat elfogadása.
9/16 anonim válasza:
A gyerekek érdekeit nézd. Fogadd el az ajánlatot. Szerintem a férjed is a gyerekek miatt segít neked.
10/16 anonim válasza:
minket anya már ovis korunk óta egyedül hagyott otthon. részben jó volt, mert önállóak lettünk, viszont anyát meg alig láttuk. nem tudott velünk foglalkozni. ebből a szempontból fogadd el. viszont kérdés, hogy a férjeddel mennyit találkoznál a munkahelyen(értem ez alatt, hogy zaklatna, hogy fogadd vissza, fenyegetne, hogy ha nem fogadod vissza akkor kirugat stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!