Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadjam a "férjem" ajánlatát?
Jó lehetőségnek tűnik, de ha a részéről vannak érzelmek, akkor biztos nem úszod meg anélkül, hogy ne kerüljön szóba köztetek.
Akármit is írnak itt a naivak, jogos lehet a félelmed, én láttam már hasonlót, hogy végül az a fél maradt hoppon munka terén, aki végül nem fogadta vissza a másikat, mert bizony volt mögötte hátsó szándék.
Persze ehhez ismerni kéne a férjed jellemét, mert ugyanígy az is lehet, hogy tényleg csak a gyerekein és így a gyerekei anyján akar segíteni.
A másik, hogy nem tudom, mi történt, de nem is biztos, hogy bírtátok, hogy együtt kell dolgoznotok. Ezt is csak ti tudhatjátok.
Sajnos nem sok érdemlegeset tudok mondani, talán át kellene még egyszer beszélnetek a férjeddel az egészet, a szándékait, aztán ha úgy látod, megpróbálni a munkahelyet.
Biztos az lenne a legjobb, ha egy normális viszonyban tudnátok maradni és tényleg őszinte lenne a segítő szándéka.
Elfogadnám az ajánlatát. Bár ez még csak egy ajánlat, egyáltalán nem biztos, hogy a főnöke fel is vesz. Ha felvesznek örülj neki, hogy megoldódott a gyerek kérdés és kezdj neki a munkának. Azon meg ne agyalj, hogy mi lesz ha nem működik, meg meddig működik... ezeken majd ráérsz akkor gondolkodni ha bekövetkezik.
Amúgy azért mert ti váltok, még a gyerekektől nem válik. Már egész életetekben össze lesztek kötve valamilyen szinten a gyerekek miatt. Csak nyugodtan fogadj el tőle bármilyen segítséget ami megkönnyiti az életedet vagy a gyerekeid életét. Apaként teszi ezt, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!