Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cigarettázol? (rövid a kérdés)

Cigarettázol? (rövid a kérdés)

Figyelt kérdés

Ha igen, mióta? Ha nem, miért nem?

Írjatok nemet és kort :)

Köszönöm a válaszokat :))

2015. máj. 28. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem dohányzom, mert abszolút hidegen hagy a dohányzás. Helyette bevágok egy csokit:D
2015. máj. 28. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 1× ki akartam próbálni, már meg is gyújtottam, de tovább nem mertem csinálni. Meg látom a környezetemben a következményeit. (33F)
2015. máj. 28. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én még soha nem próbáltam ki, és nem is fogom. Sokan nevettek már rajtam, akinek ezt így megmondtam, és legyintettek, hogy na várjuk ki a végét... Gimiben, egyetemi koliban, mindenféle helyen próbáltak már unszolni, hogy csak egyet szívjak el, legalább próbáljam ki. És nem. Soha nem gyújtottam még rá, nem is fogok.

Én nem fogok erre pénzt költeni, amikor tudom, hogy milyen káros, más passzív dohányosként is sztem eléggé káros, hogy más füstös levegőjében kell lennem néha. Nagyon jól megvagyok nélküle, eddig is megvoltam, ezután sem fog semmi késztetni engem arra, hogy szívjam. Nem is értem, mások miért szívják, mit éreznek közben, miért jó ez, de nem is akarom megtudni :D Még a szagától is hányingerem van, szerintem undorító.

Inkább szánalmas, hogy mások mérgezik magukat, és még rengeteg pénzt is elköltenek erre. Na jó, azért én is tudom hülyeségekre költeni a pénzt, pl. én lottózni szoktam, és sörözök is néha, szóval mindenkinek megvannak a hülyeségei. :D De cigire soha nem dobnék ki semennyit, nagyon nagy ellensége vagyok.

2015. máj. 29. 02:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 4 éve.

Változó intenzitással. Volt korszakom amikor napi fél dobozt elszívtam, volt amikor 2 hónapig nem cigiztem. Mostanában kb. 2-3 naponta gyújtok rá, de nem is hiányzik. Csak azert nem teszem le mert bulikban, meg cigis társaságban szeretek rágyújtani. De egyébként nem értem azokat akik annyira rá vannak függve, hogy óránként szívják. Én nem is bírnám, úgy már nekem nem esik jól. :D

19/L

2015. máj. 29. 03:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Pár éve kipróbáltam haverokkal párszor, nem jött be, nem dohányzom.

22/F

2015. máj. 30. 04:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, 5 éve. 19l
2015. jún. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!