Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "Az élet túl rövid ahhoz,...

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy olyasmire pazarold, amit nem szeretsz"?

Figyelt kérdés
Így élsz? (Munka, kapcsolatok, hobbi, stb.) Mert az életben van egy csomó "kötelező" dolog, elvárás. Szeretem, nem szeretem, időnként ki kell takarítani a lakást...stb.
2015. ápr. 28. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Vannak dolgok amiket meg kell csinálni, akkor is ha nem szeretjük azt, máskülönben csak rosszabbul járunk.
2015. ápr. 28. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Bár én (sajnos) nem igy élek, van ismerősöm/seim akik igen. Számukra a munka pl szórakozás, a szabadidő meg na... még jó hogy szórakozás. Olyan párkapcsolatban vannak amik az inyükre van (nem nyitott kapcsolatra kell gondolni), tehát ki merem jelenteni hogy ők tényleg nem arra pazarolják az idejüket amit nem szeretnek.
2015. ápr. 28. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Így élek, mindig így éltem, habár ezzel nem biztos hogy a jövőben túl jól járok.
2015. ápr. 28. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudod kivédeni, de minimalizálhatod az ilyesmivel töltött időt.

1. Olyan munkát keresel, amit szívesen végzel.

2. Olyan emberekkel ismerkedsz, akik tényleg számítanak neked. (És te is nekik.)

3. Igyekszel hatékonyan takarítani, közlekedni, stb.

4. A szűk családi/ismerősi körön kívül teszel az emberek elvárásaira (az alapvető normákon kívül persze).

Sosem lesz 100%-osan élvezhető az életed, de nagy ugrást tehetsz "minőség" terén benne.

2015. ápr. 28. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit az élethelyzet hoz, azt kell elfogadni.
2015. ápr. 28. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!