Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbb 40 év körüli vagy...

A legtöbb 40 év körüli vagy annál idősebb nőnek miért rövid a haja?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb nőnek a hosszú haj sokkal jobban áll, és szerintem ezt a legtöbb nő tudja is, mert a fiatalok közül szinte mindenki hosszú a haja. Akkor később mért vágják le mégis rövidre?
2015. ápr. 3. 22:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

1. Ez általánosítás.

2. Praktikus,könnyebben ápolható. És időspórolás a meló,férj,pasi,háztartás mellett.

3. Fiatalosabb.

2015. ápr. 3. 22:09
 2/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom. Az enyém hosszú.

Nem idősebb korosztályra gondolsz? Az ő fiatal korukban a rövid haj volt a divat, és ma is azt a frizurát hordják, nekik fiatalon is rövid volt.

2015. ápr. 3. 22:11
 3/15 anonim ***** válasza:
53%

sajnos elég gyakori,főleg szülés után.

az igénytelenebb nők asszonyok szokták ezt,akik úgy gondolják-férjhez mentem,szültem,gyereket nevelek én teljesítettem az élet által rám rótt kötelességeket-

csak azt nem veszik számításba,hogy ezt meg is kellene tartani és bizony sok férfinek lelankad a farka a férfihajú elzsírosodott vagyis a női vonzerejüket elhagyó,elslampsodott nőktől és kész is a válás.

4/15 anonim válasza:
81%
Nem feltétlen 40 évesen, de 60 körül már inkább jobban áll a rövid haj a nőknek. Főleg, ha már hullik a hajuk és egyre ritkásabb. Ha meg még meg is híznak, feltétlenül jobban áll a rövid haj. A másik meg az őszülés, festeni sokkal egyszerűbb egy rövid hajat, mint egy hosszút (főleg egységesre)
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
idősebb korban a hosszú haj nyújtja az arcot és így öregebbnek tűnik
2015. ápr. 3. 22:15
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom én sem, legalább egy vállig érő hajat azért még el lehet kezelgetni valahogy, az még csinos is, fiatalos is.

Szerintem a változókor után, azoknak a nőknek, akiknek a házassága már amúgy is megromlott, kihűlt a szerelem, nekik már nem fontos, hogy csinosak legyenek bárkinek is, és inkább a praktikusságra törekszenek...

2015. ápr. 3. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is az amit az első válaszoló is írt.

Nekik gyerekként is rövid hajuk volt,így megszokták.

A másik,hogy ez tetszik nekik.

Szerintem egy rövid haj sokk jobb.

Hogy miért?

1.látszik a nyak

2.az arc csont

3.az arc rendesen

4.kevesebb a macera

5.praktikus

6.szerintem ez is sok nőnek áll jól :)

2015. ápr. 3. 22:23
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

7: ez egy hatalmas tévhit. Sokkal kevesebb a macera egy hosszú hajjal, azt csak összefogod egy gumival, és kész van a frizura, és minden látszik, amit írtál.

Egy rövid hajat elalszol, és nem tudsz mit csinálni a kifeküdt lukkal, be kell állítani, kezelni, hajhab, stb., hogy frizurába álljon, és legtöbbször nem is sikerül.

2015. ápr. 3. 22:26
 9/15 anonim ***** válasza:
97%
80-asnak igazat adok, anyukámnak is rövid haja van, és sokat vacakol vele, meg folyamatosan fodrászhoz járkál visszavágatni, hogy nézzen is ki valahogy, legyen valami formája.
2015. ápr. 3. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:
A kor előrehaladtával ritkul és gyengül a haj, ez pedig rövidre vágva nem olyan feltűnő. Plusz az idősebbek már nehezen hajolgatnak hajmosáskor, ezt is hozzátenném a feljebb felsorolt indokokhoz.
2015. ápr. 3. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!