A legtöbb 40 év körüli vagy annál idősebb nőnek miért rövid a haja?
1. Ez általánosítás.
2. Praktikus,könnyebben ápolható. És időspórolás a meló,férj,pasi,háztartás mellett.
3. Fiatalosabb.
Nem tudom. Az enyém hosszú.
Nem idősebb korosztályra gondolsz? Az ő fiatal korukban a rövid haj volt a divat, és ma is azt a frizurát hordják, nekik fiatalon is rövid volt.
sajnos elég gyakori,főleg szülés után.
az igénytelenebb nők asszonyok szokták ezt,akik úgy gondolják-férjhez mentem,szültem,gyereket nevelek én teljesítettem az élet által rám rótt kötelességeket-
csak azt nem veszik számításba,hogy ezt meg is kellene tartani és bizony sok férfinek lelankad a farka a férfihajú elzsírosodott vagyis a női vonzerejüket elhagyó,elslampsodott nőktől és kész is a válás.
Nem tudom én sem, legalább egy vállig érő hajat azért még el lehet kezelgetni valahogy, az még csinos is, fiatalos is.
Szerintem a változókor után, azoknak a nőknek, akiknek a házassága már amúgy is megromlott, kihűlt a szerelem, nekik már nem fontos, hogy csinosak legyenek bárkinek is, és inkább a praktikusságra törekszenek...
Szerintem is az amit az első válaszoló is írt.
Nekik gyerekként is rövid hajuk volt,így megszokták.
A másik,hogy ez tetszik nekik.
Szerintem egy rövid haj sokk jobb.
Hogy miért?
1.látszik a nyak
2.az arc csont
3.az arc rendesen
4.kevesebb a macera
5.praktikus
6.szerintem ez is sok nőnek áll jól :)
7: ez egy hatalmas tévhit. Sokkal kevesebb a macera egy hosszú hajjal, azt csak összefogod egy gumival, és kész van a frizura, és minden látszik, amit írtál.
Egy rövid hajat elalszol, és nem tudsz mit csinálni a kifeküdt lukkal, be kell állítani, kezelni, hajhab, stb., hogy frizurába álljon, és legtöbbször nem is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!