14 hónapos vagy idősebb gyermeketekre adtok bodyt? Rövid ujjút vagy hosszú ujjút?
Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 12:00
1/15 anonim válasza:
Az enyém 23 hónapos és igen adok rá. A napokban amikor hideg volt, akkor hosszú ujjút, most rövidet. Amikor kánikula van akkor nem, de éjszaka abban alszik. Én szeretem a bodyt mert így a dereka biztosan nem fázik meg.
2/15 anonim válasza:
Nekem két és fél éves a fiam, és még mindig hord body-t, pont ma vettem kettőt is. Bölcsibe is szívesebben viszem abban, meg ha sétálunk, akkor is, mert nem csúszik fel, nincs kint a dereka.
3/15 anonim válasza:
Szia! Igen, adok rá vagy ha nem bodyt akkor trikót mindig, még ha meleg van akkor is és rá hosszú vagy rövid felsőt!
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, épp a dereka miatt kérdeztem, mert tegnap nem volt száradt body és a póló alól mindig kificegett a dereka. Most megerősítettetek abban hogy kell a body még.
2010. máj. 23. 12:17
5/15 anonim válasza:
nekem 2 éves lesz és nagyon szeretem rajta a bodyt. OFF: tényleg, lehet kapni 98-as bodyt egyáltalán?
6/15 anonim válasza:
Kínaiban még nagyobbat is lehet kapni
7/15 anonim válasza:
20 hónapos a kisfiam, és még nem volt olyan, hogy ne lett volna rajta body. Ma is úgy voltunk kint délelőtt, hogy hosszú ujjú body rajta egy ujjatlan póló.
Éjjel is bodyban alszik.
8/15 A kérdező kommentje:
Mi is így voltunk ma kint, hogy hosszú ujjú body és egy kis póló.
2010. máj. 23. 14:33
9/15 anonim válasza:
Fiam 4 éves volt, és még mindig adtam rá bodyt a pizsi alá. Legalább nem állt ki a dereka.
Jó volt neki a 98-as, hiszen természetesen akkor már nem kellett pelus.
10/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon vagány volt, és elsősorban praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!