Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbb 40 év körüli vagy...

A legtöbb 40 év körüli vagy annál idősebb nőnek miért rövid a haja?

Figyelt kérdés
Szerintem a legtöbb nőnek a hosszú haj sokkal jobban áll, és szerintem ezt a legtöbb nő tudja is, mert a fiatalok közül szinte mindenki hosszú a haja. Akkor később mért vágják le mégis rövidre?
2015. ápr. 3. 22:00
1 2
 11/15 viktorvarga ***** válasza:
15%
mert lefőtt a kávé
2015. ápr. 3. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg mert a mai negyvenesek jó 20 éve festik, hullámosítják-vasalják, szarrá van az a haj töredezve, olyankor a hosszú hajjal, ami szanaszét áll, úgy néz ki az ember, mint a boszorkány. Plusz igen, ilyenkorra elkezd egy kicsit gyengülni, hullani és őszülni és akkor az ember belátja, hogy az idő elkezdte megmutatni a vasfogát és fel kell adni a szélmalomharcot és ahelyett, hogy tovább erőltetnék a hosszú hajat, inkább keresnek egy csinos, rövid frizurát.
2015. ápr. 3. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Én még 30 éves sem vagyok, de az utóbbi 10 évben annyira megritkult a hajam, hogy szó szerint fele annyi van, mint tinédzser koromban. A hosszú haj pedig nagyon csúnya, hogyha ritkás. Ezért vágattam le a derékig érő hajamat egészen rövidre, így nem annyira feltűnő, hogy alig van hajam. Arról nem is beszélve, hogyha az ősz hajszálak miatt esetleg festeni akarom a hajam (bár nem igazán szoktam), akkor elég egy doboz festék is, nem kell kettő. Így gazdaságosabb is. :D
2015. ápr. 4. 02:39
 14/15 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem csak annyi van benne, hogy hosszú hajjal férjet akarnak fogni. 40 év felett meg már lehetnek önmaguk, és addigra lesz önbizalmuk is, ami nem a külsőségekből adódik, mint haj, hanem belülről jön.
2015. ápr. 4. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
87%

Több oka is lehet

1) terhesség után gyakran nagyon hullik egyes embereknek a haja, és ha hosszan hagynák, akkor nagyon nyilvánvaló lenne, milyen kevés hajuk maradt - röviden dúsabbnak hat, főleg, ha még be is van szárítva / dauerolva

2) attól is függ, mennyire öregszik az arcuk... ráncos archoz gyakran nagyon hülyén fest a hosszú haj, főleg, ha nem tudja a haját és a bőrét minőségi termékekkel ápolni... sokaknak már 30 felett elkezd őszülni, sprődülni a hajuk... az őszülés ellen hajat ugyan lehet festeni, de mivel a hajszál sprődül, az is elég érdekes látvány tud lenni hosszan

3) mert elhiszik azt a hülyeséget, hogy 40 felett nem illik hosszan hagyni a hajat, vagy ha igen, akkor kontyolni kell - na, ez hülyeség, mert rengetegen vannak, akiknek jól áll a hosszú haj

4) terhesség után levágatták, mert a kisgyerek cibálta a hajukat, aztán úgy maradt

5) olyan ergya fodrászhoz járnak, aki mindenkinek, aki 40 fölött jár, mamihajat vágatnak, mert elavult a tudásuk

2015. ápr. 5. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!