Fel tudná ezt valaki nekem énekelni? (rövid, pár szavas 4 versszak)
Volt egy vargáné féle AT tápom, és egy komplett alaplapot tönkretett. Egy drága alaplapot.
Mérgemben ezt írtam, és megköszönném, ha valaki felénekelné. Még az se gond, ha hamis, lényeg, hogy ne az én hangom legyen.
Hej Vargáné, $zar tápot főz,
Kondik alá, jutott a gőz.
Hányja-veti kapcsolását,
Hogy adja el a $zar tápját.
Bocs, de ezt itt hol kérdeztem?!
$z@r szöveg, és??? A tápegység sokkal f×sabb volt, és az kárt is okozott, az én versem nem fog szaruhártyakárosodást okozni.
Tudod, itt a gyakorin tömkelegével vannak afféle "Milyen ez a versem?" kategóriájú önpropagandák, szerelmes 13 éves tinik tollából.
MIÉRT NEM ODA MÉSZ TROLLKODNI!!
Én nem etetlek, d¤gölj éhen!
És ha szerinted ez valóban olyan sz×r: ÍRSZ JOBBAT??!!
Mert ha nem írsz jobbat, addig fogok neked spammelni, ameddig nem leszel hajlandó bizonyítani.
hejj micsoda agresszivitás zajlik errefelé :D
nyugalom, keep calm and bassz szét valamit, aminek nem fáj.
én felénekelném neked, csak nem nagyon van mivel felvenni, úgyhogy bocsesz :/
(so close) mindegy, azért elmodnom, hogy öröm látni hogy a túlcsorduló érzelmeidet művész szárnyacskáid bontogatásában vezeted le, szép estét, további jó próbálkozást! :D
A szándékot legalább megköszönöm! :)
Hirtelen ez jutott eszembe, amikor nagy durranással levágott mindent.
Egy nő, pláne parasztasszony minek elektrotechnikai dolgokkal üzletel! Menjen a konyhára mosni, ha csak kárt okoz a terméke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!