Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak szavalóversenyen?...

Focifan001 kérdése:

Mit mondjak szavalóversenyen? Kb.4 versszak, vmi egyszerű, NEM SZERETNÉK TOVÁBB JUTNI,13/L

Figyelt kérdés

2014. márc. 31. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem akarsz továbbjutni, akkor nem mindegy? Mondd el az anyám tyúkját.
2014. márc. 31. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Ne menj el.
2014. márc. 31. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
59%

Előző vagyok. Csak hogy lásd, hogy tényleg akarok segiteni.

Mondd el a Betük gyászőrségen cimü örökéletü darabot.

ITT NYUGSZIK A HÁRMAS HONVÉD GYALOGEZRED

és ezzel vége. De vigyázz, mert ezzel nyerhetsz is.

2014. márc. 31. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként miért nem ugy fogod fel, hogy te vagy a kiválasztt. Jobb ebből a szempontból, amilyen szempontból téged kiválasztottak. Én tudom, hogy Einstein is megbukott, de a jól teljesitő osztálytársai szintén sokra vitték. Te vagy a kiválasztott, ugy fogd fel!
2014. márc. 31. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egyszerű és rövid. Cseszd el a hangsúlyozást és tuti nem jutsz tovább. :D

2014. márc. 31. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, a stílussal tudod elintézni, hogy ne kelljen tovább menned. Én annak idején a prózamondót oldottam meg úgy, hogy teljesen szenvtelenül daráltam le a szövegemet.
2014. márc. 31. 23:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy ez a verseny mindenkinek kötelező. Aki nem megy el az ka: egy 1-est, egy szaktanárit, továbbá egy igen kellemes beszélgetést az ofővel, az ig.helyettesel, és az igazgatóval. Köszi a verseket:)
2014. ápr. 1. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!