Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rossz a kedvem mit tegyek?

Rossz a kedvem mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 01:20
 1/9 anonim ***** válasza:
aludj
2015. máj. 24. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Halgass vidám zenéket, mosolyogj.
2015. máj. 24. 01:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz :( és nem tudok még aludni sem
2015. máj. 24. 01:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha ez segít legyünk együtt rosszkedvűek, válaszold meg a kérdésemet itt :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

2015. máj. 24. 02:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Üsd a tenyered!
2015. máj. 24. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
a második 76%osnak üzenem,hogy az ilyen gagyi és szánalmas dumáktól már éve óta behányok. Agyatokra ment a "zsidó" mosolygásra kényszerítő szlogen? Szívesen várnak a mosolygóban.Balfék!!:((
2015. máj. 24. 02:17
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Most komolyan idekevered a zsidókat? Még egy ilyen kérdés alatt is képes vagy gyűlölködni? :D Gratulálok!
2015. máj. 24. 02:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, épp most készülök aludni, hát igen, az a 6-os komment nem kellett volna..:) vicces. Megnézem még a kérdsést,de lehet,már csak holnap válaszolok.:) Jó éjt mindenkinek!
2015. máj. 24. 02:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elöző elöttivel! Szép zenékre csak szomorkodni,elmélkedni,merengeni,sírni,vagy éppen pihenni lehet,de mosolyogni biztosan nem!!Amúgy legalább 3 melóhelyet hagytam ott már emiatt a ,,mosolyogjáá baromság miatt'',mikor a fönököm elkezdett ezzel fárasztani,mikor én sem éreztem jól magam,vagy rossz kedvem volt.Egyszer begurultam,felálltam az asztaltól és otthagytam a céget a csába.Valami félmederes agyament barom multicég behozta és bevezette ide az országba ezt idióta szöveget és azóta hülyitik vele az embereket.Ez egy sznob és lenéző duma szerintem.Mivel okosabbat nem tudnak mondani,ezért inkább ezt mondják.Ez olyan,mikor megkérdezed valakitől,hogy hogy vagy? Ettől is rosszul vagyok.Minden embernek rá van írva az arcára,hogy éppen hogy érzi magát.Ez a buta és átmosott agyu emberek szánalmas szövegelése közé tartozik ez a mosolygásra buzdító baromság!! :-( Ha valakinek rossz kedve van, az eleve nem tud egyhamar megvigasztalódni és mosolyogni.A rossz kedvet csak a probléma kibeszélsével, tévé sé rádió hallgatással lehet valamelyest feloldani. Egy rosszkedvű embernek még ahhoz sincsen kedve pillanatnyi elmeállapotában,szép zenéket, vicces videókat nézzen.Kizárólag figyelemeltereléssel és meglepő történésekkel lehet elterelni az ilyen emberek figyelmét a rajtuk uralokdó állapottól.Szóval erről ennyit okostojások! :-)
2015. máj. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!