Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincs kedvem élni, rossz a...

Nincs kedvem élni, rossz a kedvem miért?

Figyelt kérdés
Mi bajom van,alig bírom a céljaimat teljesíteni meg bármit is csinálni annyira rossz a kedvem vagy nem tudom mi bajom van.. :(
2014. dec. 7. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mik a céljaid?
2014. dec. 7. 23:54
 2/4 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, most az a célom,hogy orvos legyek esetleg gyógyszerész de nincs semmi agyam hozzá hiába tudom az anyagot érdekel is ezeket az idióta érettségi feladatokat nem tudom megcsinálni,leblokkolok hiába tudom egyébként az anyagot sőt figyelmetlen is vagyok és a sok kudarc miatt feladnám az egészet..de a célom is folyton változik még pár hónapja pszichológus akartam lenni, akartam már lenni kutató,gyógytornász,gyógypedagógus..szóval keresem magam nagyon. Nem tudok lefogyni és dagi vagyok,de nincs is kedvem már sose sikerül.Mindenből maximumot akarok nyújtani és sehogyse megy :( Nincsen jó kedvem,mert unatkozom hiába van dolgom mégis unatkozom pl. most,nem tudok élvezni semmit soha áá elegem van. Nincs előttem minta sajnos,önállótlan vagyok teljesen..
2014. dec. 7. 23:57
 3/4 A kérdező kommentje:
szeretnék több pénzt ,mert a mostani munkámmal alig keresek és nem tudok félretenni az egyetemre, ja és pasit is akarok aki szeretget ..
2014. dec. 7. 23:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj! Mindjárt itt a szünidő, a Karácsony. Itt van már hamar az új év is.. Fogadd meg, hogy ha fát vágnak a hátadon, akkor is eléred a célodat. Hidd el, ha csak egyszer is lenne egy pozitív tapasztalatod, akkor az nagyon tudna téged motiválni!:) A rossz kedvre biztos rájátszik ez a gagyi időjárás is. A szerelmet pedig ne kergesd! Majd ha jön a lovag, akkor jön. Kitartááááás!❗️❗️❗️
2014. dec. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!