Miért van ilyen rossz kedvem vasárnaponként? (bôvebben lent)
Figyelt kérdés
Vasárnap csak arra tudok gondolni, hogy másnap kezdôdik a hét, az iskola stb. Ettôl rossz kedvem szokott lenni. De a hét folyamán, iskola közben ennyire rossz kedvem nincs. Elôtte van rosszabb kedvem.2015. jan. 24. 17:49
1/5 anonim válasza:
Szarabb lesz majd, mikor minimálbérért húzod az igát. Igen, szar, mikor nem azt csinálhatod, amihez kedved van, de ne is azért jársz iskolába, mert az jó buli.
2/5 anonim válasza:
Ahelyett, hogy búslakodnál ne vesztegesd az időd, hanem tanulj meg mindent és utána csináld azt amit szeretsz a hátralevő időben, így könnyebb lesz elviselni a kezdetet és bnem is fogsz a búslakodásra gondolni!
3/5 anonim válasza:
Én is így voltam általános/középsuli/egyetem alatt.
Mióta dolgozom, azóta is van bennem valami kis gyomorideg vasárnap du.-esténként, de ez már jóval kisebb és én se tudom az okát.
Amúgy sztem az oka az, hogy elmúlik a hétvége, amit ugyebár szeret/vár az ember, és amikor valami jónak vége van (legyen az akár egy könyv, sorozat vagy nyaralás), akkor utána mindig kicsit nyomott lesz az ember hangulata.
4/5 anonim válasza:
A miértre te is tudod a választ...
Én is utálom a vasárnapokat.
5/5 anonim válasza:
EZ a vasárnapi zárvatartás következménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!